Νέα

Λευτέρης Πανταζής: «Αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι, ας πεθάνω από αυτά»

Λευτέρης Πανταζής: «Αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι, ας πεθάνω από αυτά»

Η επική ατάκα του τραγουδιστή στον Τάκη Χατζή

Ο πρώτος καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct ήταν ο Λευτέρης Πανταζής που μίλησε για άλλη μια φορά για την πολυτάραχη ζωή του.

«Ωραία γυναίκα. Τότε που γνωριστήκαμε ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες. Τώρα είναι μια κυρία» είπε για την Άντζελα Δημητρίου.

«Ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, δεν ξέρεις τι έχει δει, τι παιδικά τραύματα έχει. Έτυχε να ξεκινήσει κοντά μου. Τον βοήθησα, τον αγαπώ. Αυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει τόσο τεράστια καριέρα, είναι ένας μοναχικός καβαλάρης, έτσι θα τον κρίνω» είπε για τον Νότη Σφακιανάκη και τη σύλληψή του.

«Η νύχτα έχει κοκαΐνη και ναρκωτικά» είπε.

Αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι, ας πεθάνω από αυτά».

«Εγώ φταίω; Μπορεί να τις τραβάει το ποντιακό αίμα. Μπορεί να είμαι λίγο πιο τσαχπίνης» ήταν η απάντησή του για τον λόγο που επιλέγει νεότερες γυναίκες.

https://streamable.com/ulvtnw

«Στην αρχή θα προβληματιζόμουν. Αλλά τα παιδιά έχουν πρότυπο τη μαμά ή τον μπαμπά. Δεν μπορώ να κάνω κουμάντο στη ζωή της. Είναι 30 χρονών» ήταν η απάντησή του πώς θα του φαινόταν αν η κόρη του έκανε σχέση με έναν 60χρονο.

Ο τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι «προικίζει» την κόρη του με το σπίτι του εάν θέλει η ίδια και ο σύντροφός της να μείνουν εκεί.

https://streamable.com/4dsbz7

Exit mobile version