Λευτέρης Χαρίτος: Όσα αποκάλυψε για το τέλος του δεύτερου και τον τρίτο κύκλο των «Μελισσών»
Νέα

Λευτέρης Χαρίτος: Όσα αποκάλυψε για το τέλος του δεύτερου και τον τρίτο κύκλο των «Μελισσών»

Λευτέρης Χαρίτος: Όσα αποκάλυψε για το τέλος του δεύτερου και τον τρίτο κύκλο των «Μελισσών»

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν»

Ο Λευτέρης Χαρίτος ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μετά τα καλά λόγια που άκουσε από τους πρωταγωνιστές των «Μελισσών» που σκηνοθετεί απάντησε στις ερωτήσεις για το μέλλον της σειράς.

«Τους αγαπώ αυτούς του ανθρώπους γιατί τους διάλεξα έναν έναν. Έχουν περάσει δύο χρόνια, συζητάμε  να συνεχίσουμε και τρίτη σεζόν. Για μένα έχει σημασία ότι αυτά τα δύο χρόνια έχει κρατήσει η εμπιστοσύνη. Είμαι ευγενικός στα κάστινγκ γιατί θεωρώ ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία για τον ηθοποιό. Έχω θυμώσει μόνο 4 φορές σε γύρισμα και οι συνεργάτες μου το θυμούνται ακόμα. Συνήθως με ενοχλεί η ανοργανωσιά» είπε.

Επιβεβαίωσε έτσι κι εκείνος ότι θα υπάρξει τρίτος κύκλος: «Θα μπούμε στη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής Ιστορίας, τη Χούντα. Είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια γιατί ο καθένας τα έχει το μυαλό του με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ περιμένω με πολλή αγωνία».

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Μοιραία κάποια σειρά που τελειώνει κάποιους ήρωες τους σκοτώνει. Συνεχίζει πάντως αρκετό κομμάτι του καστ. Ο Βόσκαρης έκανε  το τελευταίο γύρισμα την περασμένη εβδομάδα. Γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο χαρακτήρας του Δούκα έχει πολύ ψωμί. Μεγάλο μέρος του τέλος θα αφορά αυτόν».

«Αυτή η συνταγή που κράτησε δύο χρόνια δεν θα αλλάξει και θα κρατήσει την αγάπη του κόσμου. Οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε» είπε για το αν έχει άγχος για την τρίτη σεζόν.

«Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τη μυθοπλασία αυτή την εποχή. Έχουμε ανάγκη από ιστορίες» είπε κλείνοντας.

https://streamable.com/7bfvrf