Λένα Ζευγαρά: «Είμαι πολύ καλά, και ο νοών νοείτω!»
Νέα

Λένα Ζευγαρά: «Είμαι πολύ καλά, και ο νοών νοείτω!»

Λένα Ζευγαρά: «Είμαι πολύ καλά, και ο νοών νοείτω!»

Η αρχή της καριέρας της, η πρόταση γάμου επί σκηνής και η προσωπική της ζωή

Φωτιά στις πίστες ξέρει πώς να βάζει η Λένα Ζευγαρά, γεγονός που απέδειξε και το περασμένο Σάββατο (1/7), όταν εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US και ξεσήκωσε τα πλήθη!

Η 31χρονη λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα και τον Πάνο Τσουκαρά και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια στο χωριό, τις σπουδές στη Θεσσαλόνίκη, την καρμική σχέση με τη Χαρούλα Αλεξίου, την πρόταση γάμου που έχει δεχθεί επί σκηνής, αλλά και τον έρωτα στη ζωή της.

Σε δυσκόλεψαν τα νέα δεδομένα στην αρχή της καριέρας σου τουλάχιστον;

Για μένα τα παιδιά της νύχτας είναι τα καλύτερα. Αφήνουν τις οικογένειές τους τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, στα γενέθλια των παιδιών τους ή ακόμα και όταν το παιδί τους κάνει τα πρώτα του βήματα. Χάνουν τον ύπνο τους, που μακροχρόνια κάνει κακό στην υγεία. Άνθρωποι σαν και εμένα είμαστε εκεί για να διασκεδάσουμε αυτούς που μπορεί να έρχονται με πολλά προβλήματα στο κεφάλι τους και έχουν ανάγκη να ξεδώσουν. Είμαστε πάντα εκεί κάνοντας πολλές θυσίες. Σίγουρα το να φεύγεις από το σπίτι σου στις 11 το βράδυ, την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται, σε κουράζει. Οι μουσικοί μου, όμως, είναι η καλλιτεχνική μου οικογένεια και όλοι μαζί κάνουμε τις ώρες να κυλάνε ευχάριστα. Πολλές φορές μέσα στα χρόνια έχω νιώσει να νυστάζω, να είμαι κουρασμένη, να θέλω απλά να μη βγω από την πόρτα του σπιτιού μου. Όμως αυτό που νιώθω τη στιγμή που πατάω στη σκηνή με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Αισθάνομαι πως έχω λόγο που εμφανίζομαι εκεί μπροστά τους. Αυτός ο άνθρωπος που έρχεται και διασκεδάζει εκεί που εμφανίζομαι είναι ξεχωριστός για μένα και θέλω να του αναζωογονήσω τα κύτταρα, να του δώσω χαρά.

Σου έχει τύχει κάποιο ακραίο περιστατικό την ώρα που τραγουδάς;

Πριν από λίγα χρόνια ανέβηκε στη σκηνή ένας τύπος που είχε φτιάξει με το σιδεράκι από τις σαμπάνιες κάτι σαν δαχτυλίδι. Γονάτισε και μπροστά σε χίλιους ανθρώπους που τον έβλεπαν μου ζήτησε: «Θα με παντρευτείς;». «Σε παραδέχομαι» του είπα «γιατί δεν υπολόγισες όλα αυτά τα μάτια που σε κοιτάνε αυτή τη στιγμή και ανέβηκες να βγάλεις την τρέλα σου». Απάντησα όχι φυσικά. (Γελάει.) Δεν παρεξηγώ τις εκρήξεις θαυμασμού του κόσμου γιατί δείχνουν την αγάπη τους. Διάβασα κάποτε μια φράση που την έχω στο μυαλό μου πάντα. «Όταν ο άλλος σου δείχνει την αγάπη του, μην τον διακόπτεις» κι αυτό κάνω.

Τρικλοποδιές σού έβαλαν ποτέ;

Φυσικά. Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να μου βάλουν εμπόδια ή ένιωθαν απειλή και ήθελαν να με εκτοπίσουν. Ξέρεις όμως πώς τους αντιμετώπιζα; Με χαμόγελο. Πάντα πήγαινα κόντρα στο κύμα. Έτσι και εκεί, ενώ οι περισσότεροι θα τσακώνονταν, εγώ τους έδινα αγάπη αφοπλίζοντάς τους. Μετά δεν συνέχιζαν να έχουν την ίδια στάση απέναντί μου.

Στα προσωπικά σου πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Είμαι πλήρης σε αυτό το κομμάτι. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να είμαστε ερωτευμένοι. Ο έρωτας είναι ευτυχία και σε κάνει να αγαπάς όλο τον κόσμο, έχεις περισσότερη ενέργεια. Είμαι πολύ καλά, και ο νοών νοείτω. Θα ήθελα να δημιουργήσω κάποια στιγμή και εγώ τη δική μου οικογένεια, γιατί προέρχομαι από μια οικογένεια που μου δίδαξε την αγάπη. Όμως δεν είναι τώρα η ώρα, γιατί δεν έχω τον χρόνο να αφιερωθώ σε αυτήν ολοκληρωτικά.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα