Λεωνίδας Κακούρης: Αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στον 3ο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»
Νέα

Λεωνίδας Κακούρης: Αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στον 3ο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Λεωνίδας Κακούρης: Αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στον 3ο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Τα είπε στην εκπομπή Dot;

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot μετά το συνταρακτικό φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς  «Άγριες Μέλισσες» ήταν ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός. Ο Λεωνίδας Κακούρης συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου και έδωσε το δικό του Spoiler για την 3η σεζόν της σειράς.

«Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι σαν μια ορχήστρα και έδεσαν τα όργανα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης και αποκάλυψε για την περίοδο της καραντίνας: «Οι απαιτήσεις της σειράς είναι άγριες και τα γυρίσματα πολύωρα. Στη μέση της σειράς ξεκίνησε η καραντίνα και δεν έχω αντίληψη το πώς έχει περάσει στον κόσμο. Το καταλαβαίνω βγαίνοντας τώρα έξω, γιατί ήμασταν εσώκλειστοι».

Αναφερόμενος, μάλιστα στις ακραίες αντιδράσεις του κόσμου ανέφερε: «Όποιος με βρίζει, τον βρίζω», ενώ για τον ήρωα που ενσαρκώνει στη σειρά αποκάλυψε: «Ο Δούκας θα ήθελα να καταλάβει στο τέλος τα λάθη του».

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Είμαστε μια κανονική οικογένεια, αλλά δεν είμαστε και καρτ ποστάλ. Όπως και ένα μωρό είναι ωραίο να το βλέπεις, αλλά δεν είναι καρτ ποστάλ. Η κόρη μου είναι 15 χρόνων και ο γιος μου είναι 11. Μια χαρά είναι και συνεννοούμαστε. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία, την καταλαβαίνω, την κατανοώ και κάνω αναδρομή στη δική μου εφηβεία».

Και έκανε το Spolier για τις «Άγριες Μέλισσες»: «Η σειρά συνεχίζεται του χρόνου, περνάμε από το 1966 στο 1967, όπου είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας, αφήνουμε πίσω τα χωράφια και τώρα πάμε στην πόλη. Είμαστε στη Λάρισα… επιχειρηματίας, καπνοβιομήχανος. Για τον δάσκαλο από την άλλη πλευρά ξεκινούν τα προβλήματα λόγω χούντας».

«Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα καταφέρουν πάλι να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο. Υπάρχουν πάρα πολλές πραγματικές ιστορίες, οι οποίες μπορούν να γίνουν σειρές από μόνες τους και πιστεύω ότι θα τις εντάξουν όλες, με τη δουλειά που έχουν κάνει στα σενάρια που θα έρθουν του χρόνου», σημείωσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

https://streamable.com/fyd77i