Λεωνίδας Κακούρης για «Μαύρο Ρόδο»: «Ο Καστρινός θα βρεθεί ξανά στη Μονή και θα δείξει ενδιαφέρον για κτήματα»
Νέα

Λεωνίδας Κακούρης για «Μαύρο Ρόδο»: «Ο Καστρινός θα βρεθεί ξανά στη Μονή και θα δείξει ενδιαφέρον για κτήματα»

Λεωνίδας Κακούρης για «Μαύρο Ρόδο»: «Ο Καστρινός θα βρεθεί ξανά στη Μονή και θα δείξει ενδιαφέρον για κτήματα»

Ο τηλεοπτικός Θέμης Καστρινός μιλά για τις εξελίξεις στη σειρά

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαύρο Ρόδο» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά.

Ο ρόλο του Θέμη Καστρινού που υποδύεται πρόκειται για έναν σκοτεινό άνθρωπο, χωμένος στη νύχτα και στη μαφία, ο οποίος θέλει να γίνονται τα πράγματα όπως ο ίδιος τα θέλει.

Πρόσφατα έχασε και τη γυναίκα του από πυροβολισμό και εκεί είδαμε στον σκληρό αυτόν άντρα να λυγίζει και να ξεσπά σε λυγμούς, αφού θεωρεί τον εαυτό του υπαίτιο για ό,τι της συνέβη.

«Όταν στα παιδιά πας κόντρα σε κάτι, εκείνα πάνε πιο βαθιά γιατί είναι η φύση τους τέτοια. Είναι η ηλικία και είναι και τα όρια που ψάχνουν. Όπως και η σχέση μας, η οποία θα δοκιμαστεί ανάμεσα σε γονιό και παιδί. Δοκιμάζεται και είναι σαν τις πρόβες, που λέμε, για να βγουν μετά στον έξω κόσμο. Θα τις κάνεις με τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σου, ακόμα και αν δεν το ξέρεις θα το καταλάβεις αργότερα μεγαλώνοντας. Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας, είτε ως χαρακτήρας, είτε ως επάγγελμα. Όσο μπορώ να καταλάβω τον Θέμη, την έχει ζήσει τη ζωή του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ χορτάτος. Τώρα περνάει πολύ δύσκολα γιατί έχασε μία γυναίκα και θεωρεί πως υπεύθυνος είναι αυτός. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρουμε τι θα του φέρει. Εάν θα είναι για καλό ή για κακό», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά τη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, παραδέχτηκε πώς ο γιος του έχει επηρεαστεί από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα αλλά δεν γνωρίζει κατά πόσο ο ίδιος θα επέμβει στην μεταξύ τους σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι πώς ο Καστρινός θα βρεθεί και πάλι στη Μονή.

«Ο Καστρινός θα βρεθεί στην Γερακιανή και σε μία ανακοίνωση για κάποια κτήματα του μοναστηριού και όπως διαβάζω στο σενάριο δείχνει ενδιαφέρον. Μόλις το διάβασα το σενάριο έμεινα με το στόμα ανοιχτό και λέω “Όχι πάλι κτήματα”. Αλλά από τα μπουζούκια θα κοιτάω πάλι για κτήματα δεν το φανταζόμουν. Είναι ανατροπή στην ανατροπή», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.