Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλυτος σε ερώτηση για το Survivor – «Κάτι άλλο;»
Νέα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλυτος σε ερώτηση για το Survivor – «Κάτι άλλο;»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Απόλυτος σε ερώτηση για το Survivor – «Κάτι άλλο;»

Τι είπε για το MasterChef;

Πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 10 Ιανουαρίου κάνει το MasterChef και τα γυρίσματα είναι καθημερινά και πολύωρα.

Η κάμερα της Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου συνάντησαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος δήλωσε κουρασμένος και δεν θέλει να σχολιάσει ούτε τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε το Survivor, αλλά ούτε και τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

«Ξεκινάμε τη Δευτέρα. Είμαι κουρασμένος. Έχουμε κάθε μέρα γυρίσματα», δήλωσε αρχικά ο γνωστός σεφ και σε ερώτηση για το αν θα δούμε πολλές συγκλονιστικές ιστορίες παικτών απάντησε:

«Εμείς ασχολούμαστε με τη μαγειρική, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Κάθε χρόνο κάνουμε ένα ιδιαίτερο trailer. Περνάμε καλά κι εμείς. Με την πάλη δεν το έχω, έχω εκ γενετής μαύρους κύκλους δεν χρειάζεται να τις φάω».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης: «Με τα νούμερα δεν ασχολούμαι, ασχολούνται άλλοι στο κανάλι. Κάνουμε κάθε χρόνο ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν είναι δική μας δουλειά, είναι των τηλεθεατών. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό».

Σε ερώτηση για την επιλογή του μάγειρα Απόστολου Ρουβά να συμμετέχει στο Survivor και αν θα το σκεφτόταν και ο ίδιος απάντησε: «Κάτι άλλο;».

Σχετικά με τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για βόμβα στο θέατρο που παίζει και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Απάντησε ο ίδιος, δεν μπορώ να μιλάω εγώ εκ μέρους του».