Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και ζήτησε να πάρει μέρος του σκηνικού
Νέα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και ζήτησε να πάρει μέρος του σκηνικού

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και ζήτησε να πάρει μέρος του σκηνικού

Με το γνωστό του χιούμορ μίλησε για όλους και για όλα: το MasterChef, τη "Λάμψη" και τις θεωρίες συνωμοσίας για το ριάλιτι

Την πρώτη του απολαυστική τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε  ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή “Αυτός και ο άλλος”.

Η εκπομπή ξεκίνησε ανατρεπτικά -όπως είναι και οι παρουσιαστές του, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης- αφού ο γνωστός σεφ ζήτησε να πάρει το vintage πορτοκαλί τηλέφωνο του σκηνικού.

Ο λόγος όπως αποκάλυψε παρακάτω είναι ότι έχει πάθος για τα παλιά αντικείμενα και σταματάει σε κάδους και παίρνει παλιά πράγματα που μπορεί να τα κάνει χρηστικά.

“Από τον εγκλεισμό μού έμεινε μια τεράστια λάντζα. Άναψα πρώτη φορά τον φούρνο και συνειδητοποίησα ότι κάτι μύριζε. Είχε ακόμα μέσα τα προσπέκτους”.

“Απατώ το κρεβάτι μου με τον καναπέ μου. Αγαπώ πολύ τον καναπέ μου” είπε για το πώς περνούσαν οι μέρες του στην καραντίνα.

Ο σεφ μίλησε και για την πρόσφατη σχέση που του χρέωσαν και δήλωσε ότι το μόνο που τον ενόχλησε ήταν ότι το 4σελιδο αφιέρωμα της εφημερίδας που έβγαλε το θέμα δεν είχε υπογραφή.

https://streamable.com/8pvupo

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χρησιμοποίησε πολύ το ντελίβερι στην καραντίνα και όπως είπε “το κακό ήταν ότι συνήθισα να κάθομαι και μου άρεσε. Μακάρι να ήμουν εισοδηματίας”.

“Δεν θα βάλω ούτε πλεξιγκλάς ούτε κουβούκλια”, είπε για το πώς προετοιμάζει το εστιατόριό του όπου όμως θα λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας.

https://streamable.com/7udywp

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το ύψος του και το περιστατικό στο τμήμα της Νέας Σμύρνης

Η συζήτηση ήρθε φυσικά και στο ύψος του για το οποίο πολλή συζήτηση έχει γίνει.

Όπως είπε, είναι 1,74 και μάλιστα όταν ο σκύλος του τού έφαγε την ταυτότητα και πήγε να βγάλει άλλη, ζήτησε από τον αστυνομικό να του προσθέσει ύψος.

Ο σεφ διηγήθηκε πώς ο Γιάννης Αγγελάκας του χάρισε μια μελωδία που έχει ως χαλί στην ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή του.

Με πολύ χιούμορ αποκάλυψε ότι η “γλυκύτατη, πανέμορφη, πάντα νέα” μαμά του δε μαγειρεύει καλά!

https://streamable.com/msjbdc

Το MasterChef, η “Λάμψη” και οι θεωρίες συνωμοσίας για το ριάλιτι

Τι απάντησε σε όσα καταλογίζουν στο ριάλιτι μαγειρικής ότι έχει τόση ίντριγκα όσο η “Λάμψη”; Δεν αρνήθηκε ότι είναι πιο προσωποκεντρικό και ότι δεν είναι καθαρά μαγειρική εκπομπή.

“Εμείς δεν έχουμε όλη την εικόνα γιατί δεν ξέρουμε τι λένε τα παιδιά στο booth” δήλωσε για τους παίκτες, ισχυρίστηκε όμως ότι όταν κάποιος είναι ειλικρινής και πραγματικός μπορούμε να τον κρίνουμε και να τον ακολουθήσουμε ή να τον απορρίψουμε.

“Για εμένα αυτό το πεντακάθαρο ιλουστρασιόν του δομημένου Instagram, του πάντα ‘χαμόγελο’ και πάντα λαμπικαρισμένος είναι λίγο πιο θολό και επικίνδυνο για έναν άνθρωπο που είναι κανονικότατος” είπε για τους παίκτες.

“Εγώ είμαι κανονικότατος. Διαφωνώ με έναν παίκτη όπως θα διαφωνούσα με έναν μάγειρά μου στην κουζίνα”.

Ενδιαφέρον είχε ότι αναφέρθηκε σε θεωρίες συνωμοσίας που έχουν ακουστεί για το MasterChef και μάλιστα δέχτηκε ένα μήνυμα που έλεγε ότι υπήρξαν δύο παίκτες από τον Βόλο γιατί ο σεφ είναι γνωστός του Αχιλλέα Μπέου, δημάρχου του Βόλου και προωθείται η περιοχή.

https://streamable.com/u8ncqy

Ο σεφ όπως είναι φυσικό ρωτήθηκε τι θα πρέπει να μαγειρέψει κάποιος σε μια κοπέλα με τον ίδιο να δηλώνει ότι εξαρτάται από την κοπέλα, ενώ πρότεινε ο υποψήφιος… μάγειρας να πάρει πληροφορίες και από τρίτη πηγή για τα γαστριμαργικά γούστα της κοπέλας, διότι όπως είπε “αν δεν αρέσεις στις φίλες της….”.

Ο ίδιος για χάρη ενός έρωτα πήγε οδικώς μέχρι τη Δανία διότι λατρεύει τα road trips.

Οι παρουσιαστές του έδωσαν μια κιθάρα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “εκτέλεσε” ‘ένα μαγειρικό τραγούδι, το “Θα σου κάνω μακαρόνια” του Σάκη Ρουβά.

https://streamable.com/vyhpi0

Πάντως, όπως δήλωσε, αν κέρδιζε ένα εκατομμύριο ευρώ, θα έβαζε ένα τζιν τόνικ και θα καθόταν να σκεφτεί τι θα έκανε ενώ η τελευταία φορά που γέλασε ήταν όταν έπεσε σε μια τρύπα που έσκαψε στον κήπο ο σκύλος του.

https://streamable.com/6f3ie3