Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τη σύντροφό του: «Με τη Χρύσα κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε»
Νέα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τη σύντροφό του: «Με τη Χρύσα κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τη σύντροφό του: «Με τη Χρύσα κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε»

Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την οικογένειά του και το MasterChef.

«Δεν τελείωσα σχολή μαγειρικής. Δεν είναι συμβουλή προς τον κόσμο αυτή. Πήγα έναν χρόνο και αποφάσισα να πάω να δουλέψω.

Δεν έτρωγα τίποτα. Μόνο junk. 19-20 αποφάσισα να πάω στη σχολή που στην αρχή δεν μου άρεσε και μετά μου άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή είχα συνεργαστεί με τον Γιάννη Λουκάκο και ξεκίνησε να μου αρέσει πάρα πολύ.

Ό,τι μπορεί να σου δώσει ώθηση είναι εφόδιο, δεν είναι μόνο οι σχολές.

Ονειρευόμουν να παίξω μπάλα στον Πανιώνιο. Αυτό δεν θα μου έδινε ασφάλεια.

Μεγαλώσαμε μέσα στην Εστία της Νέας Σμύρνης, στο υπόγειο εκεί ήταν η γιαγιά μου καθαρίστρια. Ήθελα να βγω να δουλέψω και ήθελα να κάνω κάτι με τα χέρια μου. Θα μπορούσα να φτιάχνω έπιπλα που επίσης μου αρέσει».

«Το μωρό μας γίνεται 4 μηνών»

Μιλώντας για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, του μικρού Κίμωνα, είπε:

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών».

«Για δύο χρόνια ήμουν στο κοντρόλ του MasterChef, μεγάλο σχολείο»

Μιλώντας για το MasterChef και τους δύο άλλους κριτές είπε:

«Για λόγους που δεν γνωρίζω, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποφάσισε να μην γυρίσει. Εγώ είχα ρόλο πίσω από τις κάμερες. Με πήραν από το κανάλι και μου έκαναν αυτή την πρόταση. Δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Εκεί έγινε λίγο βίαια. Στα πρώτα επεισόδια ήμουν με δανεικά ρούχα. Δεν γνώριζε κανείς τίποτα για να μην διαταραχθεί το σύστημα.

Με τα παιδιά δεν κάναμε παρέα αλλά δεν μας πήρε πολύ καιρό να νιώσουμε ότι θα γίνουμε παρέα.

Έχουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο προνόμιο, έχουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ είχα και το προνόμιο για δύο χρόνια να είμαι στο κοντρόλ της εκπομπής, ένα πολύ μεγάλο σχολείο, οπότε έχω παρακολουθήσει όλο το σύστημα. Ασχολούμαστε με αυτό μέχρι εκεί που μας κάνει χαρούμενους. Μας έχει βοηθήσει γενικότερο και το μόνο που κάνουμε είναι να το χαιρόμαστε».

Όπως αποκάλυψε «συγγνώμη Πάνο Ιωαννίδη, κάνω πολύ ωραία ριζότα, νομίζω. Ο Κοντιζάς δεν κάνει τέλειο σούσι. Δεν κάνουμε τα πάντα ωραία. Ασχολούμαστε με συγκεκριμένα πράγματα».

Η εκπομπή δώρισε στον σεφ ένα ξύλο κοπής που όπως είπε θα δωρίσει στον γιο του, αποκαλύπτοντας ότι το όνομά του είναι Κίμωνας.