Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική ατάκα για τον Σωτήρη Κοντιζά – Πώς τον αποκάλεσε;
Νέα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική ατάκα για τον Σωτήρη Κοντιζά – Πώς τον αποκάλεσε;

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική ατάκα για τον Σωτήρη Κοντιζά – Πώς τον αποκάλεσε;

Όσα είπε για το MasterChef 5 και τον σεφ που μόλις έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε… προειδοποιήσει στο MasterChef 4 ότι θα κάνει κανάλι στο Youtube και αυτό έγινε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του.

Και οι δύο μίλησαν στην κάμερα των «Κου Κου» με τον σεφ Κουτσόπουλο να κλέβει και πάλι την παράσταση.

Τι δώρο έκανε στον Σταύρο Βαρθαλίτη, αφού αποκάλυψε την αδυναμία που είχαν όλοι οι κριτές του παιχνιδιού στο πρόσωπό του;

Ένα air condition!

«Είχαμε μια συμπάθεια στον Σταύρο και τον Σταυρή. Είμαστε πολύ καιρό με τα παιδιά και δενόμαστε. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε μετά για αυτούς, το κάνουμε με χαρά. Είναι ένας πολύ καλός μάγειρας» είπε για τον Σταύρο.

«Ήθελα να του κάνω ένα δώρο και του είπα πάρε ό,τι θες. Αλλά πρέπει να ζητάς έναν μέσο όρο. Και ο Σταύρος πήγε και πήρε air condition 24.000 BTU. Εδώ το ρημάδι που έχεις φτιάξει είναι 24 τετραγωνικά» είπε με χιούμορ ο σεφ.

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το MasterChef 5. Να δούμε πώς θα γίνει. Σίγουρα ανυπομονούμε. Νομίζω θα έχουμε άλλη μια ωραία σεζόν» είπε.

Πώς σχολίασε όμως το ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς;

«Είναι επικίνδυνο γιατί έχουμε άλλον ένα μήνα κενό που κάθεται σπίτι, έχουμε κόκκινες πινακίδες στο αυτοκίνητο, πάει γι’ άλλο! Να του ζήσει, είναι υγιέστατο, μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είναι αδερφός. Η χαρά του είναι και δική μου. Του είπα να το βαφτίσω και μου είπε  “Αποκλείεται!”. Του λέω “Ευχαριστώ πάρα πολύ, με συγκινείς”» είπε με το γνωστό του χιούμορ.

https://streamable.com/ls6kz5