Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τι είπε για την αθωότητα του «κρατς»;
Νέα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τι είπε για την αθωότητα του «κρατς»;

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τι είπε για την αθωότητα του «κρατς»;

Το MasterChef είναι ένα από τα προγράμματα που μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει βάλει σίγουρα το δικό του λιθαράκι σε όλο αυτό.

Ο σεφ Κουτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου». Στο ζήτημα που ακούει στο όνομα «τζατζίκι αβοκάντο» δεν αναφέρθηκε, μιας και η συζήτηση ήταν σε σαφώς πιο σοβαρούς τόνους απ’ ό,τι τον έχουμε συνηθίσει.

Μιας και χθες ήταν η πρώτη επίσημη δοκιμασία των 21 παικτών του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε αναλυτικά για τους 7 παίκτες της δικής του ομάδας.

Τι είπε για τον “κρατς” και πώς χαρακτήρισε τους παίκτες της ομάδας του;

Για τον Χρήστο Μπάρκα ή αλλιώς «Κρατς», που κέρδισε τις εντυπώσεις στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως μαγειρικά είναι πολύ καλύτερος από αυτά που είχαμε δει στην αρχή και πως ως άνθρωπος έχει ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα που έχει δει. Επίσης, είναι αθώος σε επίπεδο παρεξήγησης.

Για τη Σπυριδούλα, που έριξε χθες το Twitter, είπε ότι έχει πολλή αυτοπεποίθηση, μαγειρικό θράσος και ότι αγαπάει τη μαγειρική. Σχετικά με τον ενικό, είπε πως της το επιτρέπει.

Για τον Ζαχίρ, ο σεφ Κουτσόπουλος είπε ότι έχει μεγάλη εξέλιξη στο παιχνίδι. Επίσης, είπε πως είναι πολύ περήφανος που του έδωσαν 17 λεπτά καθαρού τηλεοπτικού χρόνου χωρίς καμία παρέμβαση, μιας κι η ιστορία του εκφράζει πολύ κόσμο. Ως μεγαλύτερο κέρδος του Ζαχίρ από το παιχνίδι, θεωρεί ότι πλέον κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια και χαμογελάει.

Εσείς, ψηφίσατε τον αγαπημένο σας παίκτη του MasterChef;

Για τον Μανώλη, είπε πως έχει ένα «μαγειρικό υπερεγώ» το οποίο όμως μπορεί και υποστηρίζει με την μέχρι τώρα πορεία του.

Για τον Πάνο, που έκλεψε την καρδιά της Ασημίνας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως είναι εξαιρετικό παιδί, έχει στοχοπροσήλωση και πως έχει μαγειρικό ταλέντο.

Για τον Γιώργο, είπε πως είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται και στα επεισόδια και ως άνθρωπος και ως μάγειρας. Ωστόσο, εξέφρασε και μια αμφιβολία για το αν θα καταφέρει μετά το παιχνίδι να ταξιδέψει και να δει πράγματα ώστε να μπορέσει να ανοίξει ένα δικό του εστιατόριο.

Για το τέλος άφησαν τον Θάνο, ο οποίος εκτός από το σωστό «κρατς» στο γαλακτομπούρεκο συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους κριτές με τα γλυκά του. Ο σεφ Κουτσόπουλος, θεωρεί ότι έχει την αθωότητα ενός ερασιτέχνη μάγειρα. Αγαπάει τη μαγειρική, μπορεί να κάνει πράγματα, έχει φαντασία, δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα.

Δείτε τι είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο βίντεο που ακολουθεί: