Λουκία Παπαδάκη: «Δεν παίρνουμε χρήματα από τις προβολές στο εξωτερικό για τη Λάμψη»
Νέα

Λουκία Παπαδάκη: «Δεν παίρνουμε χρήματα από τις προβολές στο εξωτερικό για τη Λάμψη»

Λουκία Παπαδάκη: «Δεν παίρνουμε χρήματα από τις προβολές στο εξωτερικό για τη Λάμψη»

Ο ρόλος της στη «θρυλική» σειρά του ANT1, ο κορονοϊός και τα σχέδιά της

Στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» βρέθηκε καλεσμένη η Λουκία Παπαδάκη και μίλησε για τον πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό της ρόλο στη «Λάμψη», τις μετέπειτα συνεργασίες της, αλλά και τον κορονοϊό. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε στην Αννίτα Πάνια τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς που προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε χώρες του εξωτερικού.

«Η “Λάμψη” ήρθε πολύ νωρίς στην πορεία μου την επαγγελματική. Εγώ ξεκίνησα από το θέατρο, αλλά εκείνες τις εποχές η τηλεόραση μπόρεσε να δώσει ώθηση», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη και αναφερόμενη στην επιτυχία που είχε η σειρά δήλωσε: «Όταν έπαιζε η “Λάμψη” άδειαζαν οι δρόμοι, πλατείες, χωριά, κουζίνες, μπάνια».

Για τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στη «Λάμψη», είπε: «Το cast ήταν όλο το ελληνικό θέατρο. Σπουδαίοι πρωταγωνιστές έκαναν είτε ιστορίες, είτε guest».

Ωστόσο, η Λουκία Παπαδάκη είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη που τόσο εκείνη, όσο και οι συμπρωταγωνιστές της δεν παίρνουν χρήματα από τις προβολές της σειράς στο εξωτερικό.

«Δεν παίρνουμε χρήματα από τις προβολές στο εξωτερικό για τη “Λάμψη”. Σε άλλη χώρα δεν συμβαίνει ούτε για αστείο ένας άνθρωπος να περάσει την πόρτα μιας παραγωγής και να μην πληρωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τους μετέπειτα ρόλους της, ανέφερε: «Η “Λάμψη” δεν αποτέλεσε εμπόδιο στους μετέπειτα ρόλους μου. Η “Λάμψη” ήταν μια καθαρή δραματική σειρά. Δεν ήταν σαπουνόπερα».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή η Λουκία Παπαδάκη εξομολογήθηκε πως η σχέση με τον 22χρονο γιο της, που σπουδάζει είναι εξαιρετική. Ενώ, για την πορεία των θεάτρων εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού δήλωσε: «Εύχομαι να είναι ένα καμπανάκι για να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και να δούμε τι έχουμε πραγματικά ανάγκη».