Λουκία Παπαδάκη: «Έχω πάντα μαζί μου ένα ρεβόλβερ και ένα μαχαίρι να κόψω τις φλέβες μου»
Νέα

Λουκία Παπαδάκη: «Έχω πάντα μαζί μου ένα ρεβόλβερ και ένα μαχαίρι να κόψω τις φλέβες μου»

Λουκία Παπαδάκη: «Έχω πάντα μαζί μου ένα ρεβόλβερ και ένα μαχαίρι να κόψω τις φλέβες μου»

Πώς αντιμετωπίζει τις "περίεργες" συμπεριφορές;

Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην «Λάμψη» όσο και στον τρόπο που μπορεί να αντιμετωπίσει περίεργη συμπεριφορά από συνεργάτη της.

Η ηθοποιός που την απολαμβάνουμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», τόνισε πώς η σχέση τους με τους συνεργάτες της στην «Λάμψη» ήταν πάντοτε άψογη και ήταν σαν οικογένεια.

«Όχι δεν με κουράζει να μιλάω για τη “Λάμψη”. Γιατί έχω πάντα μαζί μου ένα ρεβόλβερ και ένα μαχαίρι να κόψω τις φλέβες μου. Πρώτον νιώθω ότι ήμουν 4 ετών όταν βλέπω σκηνές από τη σειρά. Αγάπησα πολύ όλους τους ανθρώπους γιατί ήμασταν οικογένεια. Αυτό που συνέβαινε είναι ότι δεν ανταλλάξαμε ποτέ κουβέντα, δεν είπαμε ποτέ φύγε εσύ να περάσω εγώ. Μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο και πασέ αλλά ήμασταν αγαπημένοι. Είναι θέμα παιδείας. Δεν μπορείς να είσαι καλός σε τίποτα αν δεν έχεις παιδεία. Η ρίζα των πραγμάτων ξεκινάει από την ΕΡΤ όπου τα πρώτα μου σήριαλ ήταν εκεί. Πολύ σπουδαίες δουλειές και συνεργάτες, με σπουδαίους θεατρίνους».

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές, ανέφερε: «Τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής μου τις παίρνω γρήγορα, με συνοπτικές διαδικασίες αλλά με ένα βασικό κριτήριο. Το ένστικτό μου λέει κάν’ το και δεν με γελάει ποτέ, ενώ η λογική μου πολλές φορές.

Το να εκπέμπω αυτό που προσλαμβάνει ο άλλος είναι πολύ εξυπηρετικό. Από την άλλη μεριά δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς για τη συμπεριφορά των άλλων. Επέλεξα να μην το παρατηρήσω καν αν συνέβη κάτι. Αν σου πει κάτι ή θα του πεις “ευχαριστώ” ή θα του πετάξεις την καρέκλα στο κεφάλι. Αν είναι λίγο “σον σον” και το αντιληφθείς, το φέρνεις στον άλλον. Οι ακρότητες αντιμετωπίζονται με ακρότητα».