Love It: Η απίστευτη παρέμβαση της Βάνιας στη συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου στη Μαλέσκου!
Νέα

Love It: Η απίστευτη παρέμβαση της Βάνιας στη συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου στη Μαλέσκου!

Love It: Η απίστευτη παρέμβαση της Βάνιας στη συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου στη Μαλέσκου!

Το inception στην εκπομπή, τα σχόλια για το «Καλό Μεσημεράκι» και το διαζύγιο

Μετά την τηλεοπτική «κόντρα» και το non stop «τρολάρισμα» της Ιωάννας Μαλέσκου από τη Βάνια στο «Καλό Μεσημεράκι» η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε πολύ μέσα από τη Βάνια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτεται και δεν σταμάτησε να δέχεται… φιλοφρονήσεις από την οικοδέσποινα της εκπομπής Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα περάσουμε σε έναν άνθρωπο που είναι δώρο Θεού για εμένα τουλάχιστον», ήταν ο πρόλογος της Ιωάννας Μαλέσκου πριν βρεθεί στο πλατό του Love It η Ματίνα Νικολάου και η είσοδος που ακολούθησε φυσικά ήταν grande.

Μιλώντας αρχικά για το ρόλο της Βάνιας στην εκπομπή, η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε: «Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου το “Κοκο… Mπλόκο”. Είχαν γίνει πολλές πρόβες και δυο χρόνια μετά το τέλος της παράστασης ήταν ιδέα του Νίκου να το εντάξει στην εκπομπή.

Το δέχτηκα με πολλή χαρά και φόβο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Δεν έχει σχέση η εκπομπή με μια ταινία, γιατί εκεί έχεις τα λόγια σου και δεν ήξερα αν μπορώ να ανταπεξέλθω. Τώρα αν μου δώσουν κείμενο… ταράζομαι».

https://streamable.com/2d2hig

Ωστόσο, το πιο αστείο κομμάτι της συνέντευξης ήταν η αλά… inception παρέμβαση της Βάνιας στη συνέντευξη. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου την ρώτησε «Τι θα έλεγε η Βάνια αν μας άκουγε» και τότε έπεσε το video με την Βάνια… να λέει «Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πήγε εκεί. Εγώ πάντως δεν θα πάω. Αν κάνω δική μου πρωινή εκπομπή θα σε καλέσω εγώ πρώτη να ξέρεις. Εσένα Ιωάννα να ξέρεις. Τη Ματίνα ποτέ».

https://streamable.com/fqxf3c

Τέλος, για το διαζύγιό της, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε πως: «Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».