Λυδία Φωτοπούλου: «Ήμουν πολύ ντροπαλή για να σκεφτώ ότι θα γίνω ηθοποιός»
Νέα

Λυδία Φωτοπούλου: «Ήμουν πολύ ντροπαλή για να σκεφτώ ότι θα γίνω ηθοποιός»

Λυδία Φωτοπούλου: «Ήμουν πολύ ντροπαλή για να σκεφτώ ότι θα γίνω ηθοποιός»

Όσα είπε στη συνέντευξή της

Η Λυδία Φωτοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνου Θεοχάρη στο Dot.

Η «Μαριλού» από την «Τούρτα της μαμάς» κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε για τη ζωή της σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μπορεί κάποιοι να γνώρισαν τη Λυδία Φωτοπούλου μέσα από τη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου, όμως η ηθοποιός έχει μια τεράστια καριέρα στην πλάτη της.

Ο θρύλος του σύγχρονου θεάτρου μίλησε για τη ζωή της που τα είχε κυριολεκτικά όλα.

Από τραγικές απώλειες και σοκαριστικά εξώφυλλα εφημερίδων του ’80, μέχρι σπουδαίες και χαρούμενες στιγμές και την αναγνώριση που έρχεται όταν δεν παίρνουμε τον εαυτό μας και πολύ στα σοβαρά.

Για τη σειρά στην οποία συμμετείχε είπε πως θεώρησε την πρόταση αυτή ως δώρο, ενώ παραδέχτηκε πως πάντα η μεγαλύτερη και μόνη προτεραιότητα της ήταν το θέατρο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη συνεργασία της με τον Ανδρέα Βουτσινά, τον οποίο όπως ανέφερε τον συνόδευσε ο μύθος του δασκάλου.

Ήθελε πολύ να συνεργαστεί μαζί του και ο πρώτος ρόλος που είχε σε έργο του ήταν κυριολεκτικά μία ατάκα, την οποία θυμάται μέχρι και σήμερα.

«Θέλετε κύριε μια βιολέτα;», αυτός ήταν ο ρόλος της όπως αποκάλυψε στους παρουσιαστές.

Η Λυδία Φωτοπούλου στάθηκε επίσης ιδιαίτερα στην απώλεια της μαμάς της όταν εκείνη ήταν ακόμη έφηβη, αποκαλύπτοντας πως στο σπίτι δεν μιλούσαν ποτέ για την απώλειά της.

Παραδέχτηκε μάλιστα πως γύρω στα 40 άρχισε να πενθεί την απώλεια της μητέρας της.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω όλα όσα είπε: