«Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη on air: «Γι’αυτό τον λόγο βγήκα από το μοντάζ ερείπιο»
Νέα

«Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη on air: «Γι’αυτό τον λόγο βγήκα από το μοντάζ ερείπιο»

«Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη on air: «Γι’αυτό τον λόγο βγήκα από το μοντάζ ερείπιο»

Τα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου και η σύνδεση με skype

Μια μέρα πριν από την τελευταία της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε μια σειρά από βίντεο με στιγμές από τα 15 χρόνια της στον Alpha.

Σε ένα από αυτά ήταν και η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου. Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

“Γι’αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω στην εκπομπή. Η φωνή της πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης. Επειδή ξεκινήσαμε πολύ κοντά η μια στην άλλη, την έχω συνδυάσει με πολλά πράγματα στη ζωή μου. Με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Αλλά ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, εγώ τη Νατάσα την έχω συνδυάσει με γέλια.

Ό,τι κι αν της πεις, ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα, να της πεις ότι ζεις τα πιο απίθανα, να της πεις ότι είναι η χειρότερη φάση της ζωής σου, θα σε παρασύρει στο χαμόγελό της. Όχι ότι και η ίδια είναι πάντα καλά. Αυτό νομίζω τώρα το συνειδητοποιώ, ύστερα από 25 χρόνια που την ξέρω. Μάλλον αυτό είναι το κοινό μας στοιχείο. Έχουμε μια ανάγκη να παρασέρνουμε τον κόσμο στη χαρά. Δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία. Είναι λάθος μας αυτό.

Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα και το είπα… Γι΄αυτό και προχθες στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έτσι ερείπιο. Τα τραγούδια της μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω αυτό που θέλω πάντα σε τάξη. Τη Νατάσα αποφάσισα χθες το μεσημέρι ότι θέλω να τη δω αλλά μέσα μου έλεγα δεν θέλω αφού ξέρω μισό τραγούδι να ακούσω θα με διαλύσει”.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τη γνωστή τραγουδίστρια που βρέθηκε κοντά της μέσω Skype. Στην ίδια διάθεση ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου που σκούπισε τα δάκρυά της μη γνωρίζοντας ότι η κάμερα είχε ανοίξει.

Δείτε το βίντεο: