«Λύγισε» η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της εκπομπής της – Έφυγε ο συνεργάτης της στον αέρα μην αντέχοντας να μιλήσει
Νέα

«Λύγισε» η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της εκπομπής της – Έφυγε ο συνεργάτης της στον αέρα μην αντέχοντας να μιλήσει

«Λύγισε» η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της εκπομπής της – Έφυγε ο συνεργάτης της στον αέρα μην αντέχοντας να μιλήσει

Με λουλούδια στη θέση που καθόταν στο πλατό

Με το τραγούδι «Αχ χελιδόνι μου» ξεκίνησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ.

Στη θέση του στο πλατό, είχαν τοποθετηθεί λουλούδια, λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη του.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, εμφανώς καταβεβλημένη και συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια, είχε δίπλα της όλους τους συνεργάτες που γνώριζαν τον δημοσιογράφο.

«Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω  μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. “Έλα μωρέ Ζήνα”. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε εκείνος. Έγραψα όταν βρήκα το κουράγιο ότι για μένα ήταν αδελφός, ήταν η οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα. Γιατί όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Η είδηση δυστυχώς βρήκε εμένα διότι ο Γιώργος Καλλιακμάνης ούτε και εκείνος το πίστευε και με πήρε τηλέφωνο αν έχω ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Δυστυχώς πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά. Γιατί  είμαστε εδώ; Γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα περίπου 70.000 μηνύματα αγκαλιάς. Δεν είμαστε η οικογένειά του και το λέω αυτό διότι δεν θέλω να μοιραστώ αυτόν τον πόνο με αυτούς τους ανθρώπους που από την Παρασκευή βιώνουν τον πόνο στον μέγιστο βαθμό. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι» είπε χαρακτηριστικά με σπασμένη φωνή.

Ο δε Γιώργος Καλλιακμάνης, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. που  ήταν στο πλατό, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη του έδωσε τον λόγο, ξεφύσηξε, σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε από το πλατό λέγοντας «σε λίγο», μην μπορώντας να μιλήσει.

https://streamable.com/vtljc4

Λουλούδια όμως άφησαν και στο γραφείο του στο Star οι συνεργάτες του και ειδικά η Μαρίκα Μαυρομμάτη με την οποία μοιραζόταν τον χώρο.

Από σήμερα μόνη … σε ένα γραφείο με μια άδεια καρέκλα , ένα κεράκι και λουλούδια .Δεν θα ξανάρθεις ποτε , δεν θα με…

Δημοσιεύτηκε από Marika Mavrommati στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021