«Λύγισε» ο Τάσος Χαλκιάς: Τα δάκρυα για τον άνθρωπο που του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή
Νέα

«Λύγισε» ο Τάσος Χαλκιάς: Τα δάκρυα για τον άνθρωπο που του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή

«Λύγισε» ο Τάσος Χαλκιάς: Τα δάκρυα για τον άνθρωπο που του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή

Και η αναφορά του στον Πέτρο Φιλιππίδη

Στον καναπέ των Dot έκατσε ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας για την περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, το ξεκίνημα στην υποκριτική και τον άνθρωπο που του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.

Αρχικά, σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε ότι ο ίδιος δεν νιώθει άβολα απέναντι στον ηθοποιό αποκαλύπτοντας ότι επικοινώνησε μαζί του με αφορμή τη συμμετοχή του στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Ούτε από τα σύννεφα έπεσε σχετικά με τα όσα βγήκαν προς τα έξω καθώς στην καριέρα του έχει τύχει να ακούσει πολλά, που δεν γνωρίζει βέβαια, αν αληθεύουν ή όχι. Πολλοί έσπευσαν να αποστασιοποιηθούν από τον ηθοποιό, όπως είπε, κόβοντας τον εαυτό τους από κοινές τους φωτογραφίες, γεγονός που σύμφωνα με τον ίδιο είναι ανόητο.

«Κάποιοι έκοψαν τον Πέτρο Φιλιππίδη από κοινές τους φωτογραφίες, αυτά είναι σαχλαμάρες».

Περνώντας στο κεφάλαιο «πατέρας» είπε πως εκείνος ποτέ δεν δέχτηκε το πάθος του για την αποκριτική διότι δεν θεωρούσε αξιόλογο το επάγγελμα.

«Μετά από 28 χρόνια ήρθε ο πατέρας μου να με δει στο θέατρο. Ποτέ δεν το αποδέχτηκε. Δεν πίστευε ότι αυτό είναι ένα επάγγελμα».

Στο θέατρο μέντοράς του ήταν ο καταξιωμένος ηθοποιός, Στέλιος Βόκοβιτς. Φέρνοντάς τον στη μνήμη του και το πόσο τον επηρέασε δεν άντεξε και δάκρυσε:

«Αυτός με έπεισε να δώσω εξετάσεις. Με έκατσε πολύ πατρικά, πολύ συμβουλευτικά και με έβαλε σε ένα κλίμα που μέχρι τότε κανείς δεν με είχε βάλει, δεν ήταν εύκολο να με χαλιναγωγήσεις γιατί είχα διαμορφωθεί σε ένα άτακτο παιδάκι. Με Μου μίλησε, με έπεισε, ηρέμησα, δεν είχα την αγριάδα που είχα συνήθως, γίναμε φίλοι παρότι ήταν μεγάλος άνθρωπος. Μου άλλαξε τη ζωή, με γύρισε τούμπα» ανέφερε συγκινημένος.

https://streamable.com/wu3zob