«Λύγισε» ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο «Ενώπιος Ενωπίω»
Late night shows

«Λύγισε» ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο «Ενώπιος Ενωπίω»

«Λύγισε» ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Τα λόγια της συζύγου του που τον συγκίνησαν

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μίλησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα παιδικά του χρόνια και την πορεία του στον χώρο. Ο γνωστής παρουσιαστής είχε ετοιμάσει μια έκπληξη και κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους προβλήθηκε βίντεο στο οποίο μιλούσε για πρώτη φορά η σύζυγό του Λίνα Πρίντζου.

Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε την απόφαση να παντρευτούν στη Βενετία. «Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό αλλά από μια απόγνωση.

Όταν έγινε η πρόταση του είπα ότι εγώ θέλω να παντρευτώ στα Γιάννενα και τρεις μέρες να βαράνε κλαρίνα. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει αυτό το τριήμερο γλεντοκόπι πήγαμε στη Βενετία. Αυτός ήταν ο λόγος της Βενετίας. Έγινε εξαιτίας της απελπισίας του Βασίλη».

Στη συνέχεια η σύζυγός του μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον ίδιο και τη σχέση τους ενώ εξομολογήθηκε πόσο της στάθηκε όταν έχασε τη μητέρα της. Βλέποντάς την να μιλάει γι’αυτόν δεν άντεξε και «λύγισε» από τη συγκίνηση.

Δείτε το βίντεο: