Mad Clip: Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής για το τροχαίο; Αυτά είναι τα συμπεράσματα του πραγματογνώμονα
Νέα

Mad Clip: Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής για το τροχαίο; Αυτά είναι τα συμπεράσματα του πραγματογνώμονα

Mad Clip: Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής για το τροχαίο; Αυτά είναι τα συμπεράσματα του πραγματογνώμονα

Ο Παναγιώτης Μαδιάς δεν βλέπει εμπλοκή δεύτερου αυτοκινήτου στο δυστύχημα

Τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου σημειώθηκε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γνωστού τράπερ Mad Clip ελέγχους οι Αρχές και από εκεί προέκυψε το δεύτερο αυτοκίνητο, τον ιδιοκτήτη του οποίου αναζητούσαν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Δίπλα στο αυτοκίνητο του Mad Clip, διακρινόταν το δεξιοτίμονο μαύρο AUDI R8, με τις αγγλικές κίτρινες πινακίδες, που αναζητούσε η τροχαία, με τον Έλληνα ιδιοκτήτη του, να παρουσιάζεται το απόγευμα της Πέμπτης στην τροχαία Ελληνικού, για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Σύμφωνα με Live News του MEGA, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οδηγός του Audi ισχυρίζεται ότι επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση μαζί με τη σύζυγό του, ότι δεν υπήρξε επαφή με το αυτοκίνητο του τράπερ και ότι δε συμμετείχε σε κόντρα μαζί του.

Τι δείχνει το υλικό

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τις καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να έχουν την πλήρη εικόνα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω στην στροφή προς Λαιμό, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Παρ’ ότι πάτησε φρένο για να το επαναφέρει στην ευθεία της λεωφόρου, δεν τα κατάφερε. Η Porche έφυγε με το πλάι, χτύπησε πρώτα στην κολώνα, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ύστερα πάνω στο δέντρο ακριβώς στην πλευρά του οδηγού, με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και να εγκλωβίσει τον Mad Clip.

Μετά την σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του τράπερ ήταν ακαριαίος.

Το αχρείαστο φρενάρισμα

Τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ Mad Clip, βάζει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πραγματογνώμονος στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οδηγός πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Με επιτυχία η Porsche παίρνει με επιτυχία όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Porsche είναι μπροστά και το AUDI πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε», σημειώνει ο κ. Μαδιάς.

«Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό», τόνισε ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς «αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο».

Ο κ. Μαδιάς αποκλείει οποιαδήποτε άλλη μηχανική βλάβη του οχήματος και σημειώνει πως λύση για να αποφευχθούν παρόμοια τροχαία στο μέλλον είναι οι μπάρες.

Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρησή του από γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.