MAD VMAs 2020: Η υπερπαραγωγή του MEGA – Όλα όσα θα δούμε απόψε
Νέα

MAD VMAs 2020: Η υπερπαραγωγή του MEGA – Όλα όσα θα δούμε απόψε

MAD VMAs 2020: Η υπερπαραγωγή του MEGA – Όλα όσα θα δούμε απόψε

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού event, Θέμης Γεωργαντάς

Απόψε το βράδυ θα προβληθεί από το MEGA η 17η διοργάνωση του πιο λαμπερού θεσμού μουσικής, κάτω από ειδικές συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Φέτος, τα Mad Video Music Awards διεξήχθησαν χωρίς κόσμο, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς η διοργάνωση θα είναι μια υπερπαραγωγή.

«Κάναμε ό,τι έχει γίνει διεθνώς με όλα τα μεγάλα events, μια διοργάνωση χωρίς κοινό. Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή. Τεχνικά, για όσους ασχολούνται, θα δούμε πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτι που έχει βιντεοσκοπηθεί με κάμερες ALEXA. Δεν έχει γίνει καμία έκπτωση στην παραγωγή, η μόνη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει κοινό. Εγώ όταν ήμουν στη σκηνή προσπαθούσα να φανταστώ ότι έχω κόσμο μπροστά μου», δήλωσε στο MEGA ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Θα δούμε πολλά εντυπωσιακά acts, θα δούμε πολλές ωραίες συνεργασίες στη σκηνή, οι απονομές γίνονται κανονικά. Η 17η απονομή των βραβείων θα μείνει στην ιστορία γιατί έγινε υπό αυτές τις συνθήκες. Τα γυρίσματα έγιναν στη διάρκεια δύο ημερών, αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει», πρόσθεσε ο ίδιος.