Μάγια Τσόκλη: «Ενοχλούμαι από περιπτώσεις που παραπροβάλλουν την πράξη της υιοθεσίας»
Νέα

Μάγια Τσόκλη: «Ενοχλούμαι από περιπτώσεις που παραπροβάλλουν την πράξη της υιοθεσίας»

Μάγια Τσόκλη: «Ενοχλούμαι από περιπτώσεις που παραπροβάλλουν την πράξη της υιοθεσίας»

Η ίδια έχοντας επιλέξει τη μητρότητα μέσω της υιοθεσίας βλέπει αλλιώς τα πράγματα

Σπάνια μιλάει στην κάμερα αλλά όταν το κάνει η Μάγια Τσόκλη προκαλεί ενδιαφέρον με την άποψή της.

Ξεκίνησε ως σχεδιάστρια μόδας προτού μπει στον χώρο της δημοσιογραφίας και όπως δήλωσε είναι ευτυχισμένη γιατί είχε «μία ενδιαφέρουσα ζωή γιατί περιείχε πολλές ζωές».

Τη μητέρα της την έχασε πολύ νωρίς, ένα μεγάλο τραύμα για την παιδική ψυχή ενός κοριτσιού 5,5 ετών. «Μου άφησε την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν».

Η περίοδος που πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ είναι για εκείνη η πιο δύσκολη στην πορεία της.

«Μπήκα με αφέλεια και μόνο καλές προθέσεις να συμβάλλω στον τουρισμό και τον πολιτισμό εν μέρει και βρέθηκα μέσα σε λίγους μήνες να ψηφίζουμε μνημόνια. θεωρώ ότι ήταν λάθος του Γιώργου Παπανδρέου που δεν ζήτησε πλειοψηφία στη Βουλή. Παραιτήθηκα γιατί έβλεπα ότι δεν είμαι χρήσιμη».

Για το πρόβλημα υγείας της είπε: «Το άγχος μου με την πολιτική, έχω την αίσθηση ότι η ταχύτητα που έγινε συνδέεται με αυτό». «Είχα καρκίνο του μαστού, ήμουν πάντα τυπική με τις εξετάσεις, είχα πιάσει ένα γρομπαλάκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία, επειδή είχα κάνει πρόσφατα εξετάσεις. Όταν πήγα πια, συνειδητοποίησα ότι ήταν μία κακοήθεια».

Ο γιος της είναι ό,τι πιο σημαντικό για εκείνη, ο θησαυρός της, αλλά και τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της.

«Το να μεγαλώνει κανείς ένα αγόρι έφηβο είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει».

Επέλεξε την υιοθεσία για να γίνει μητρότητα και όπως είπε είναι ένα θέμα το οποίο δεν θέλει να διαφημίζει καθώς αφορά ένα άλλο άτομο.

«Δεν έχω μιλήσει για αυτό γιατί θεωρώ ότι φορά έναν άλλο άνθρωπο και ομολογώ ότι ενοχλούμαι λίγο από περιπτώσεις που παραπροβάλλουν την πράξη της υιοθεσίας».

«Την υιοθεσία πρέπει να την κάνει κάποιος πολύ συνειδητά γνωρίζοντας ότι περιέχει δυσκολίες μεγαλύτερες από το να κάνεις ένα βιολογικό παιδί που είναι πολύ δύσκολο από μόνο του»