Μαίρη Μηλιαρέση: «Παρακαλούσα να πληρωθώ για να πληρώσω το νοίκι»
Νέα

Μαίρη Μηλιαρέση: «Παρακαλούσα να πληρωθώ για να πληρώσω το νοίκι»

Μαίρη Μηλιαρέση: «Παρακαλούσα να πληρωθώ για να πληρώσω το νοίκι»

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τα στημένα καλλιστεία και πώς της βγήκε το όνομα πως ήταν «τσαμπουκάς»

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στο Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού για τα επεισοδιακά καλλιστεία που πήρε μέρος αλλά και τις επικρίσεις που δέχεται επειδή έκανε τελεμάρκετινγκ.

«Το να επιβιώσει κάποιος είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Ευτυχώς που κάνω τα πάντα και έτσι έχω επιβιώσει. Με το τελεμάρκετινγκ στην αρχή ούτε εγώ ένιωθα καλά αλλά όταν το συνήθισα το πήρα τρένο. Το σταμάτησα με άσχημες συνθήκες, εγώ είπα “τέλος” γιατί τους παρακαλούσα να πληρωθώ κι εσύ έχεις ανάγκη τη δουλειά για να πληρώνεις τα έξοδά σου, το νοίκι» είπε.

Διηγήθηκε πώς της βγήκε το όνομα ότι είναι «τσαμπουκάς» στα καλλιστεία που συμμετείχε και μάλιστα ομολογεί ότι της έκανε κακό στη δουλειά της διότι δεν την πλησίαζαν εύκολα να της προτείνουν δουλειές.

«Είχα παρατήσει τα καλλιστεία γιατί είχα ενημερώσει την οργάνωση ότι ξέρουμε από πριν ποιες θα βγούνε. Πήγα στο Ρομάντσο και είπα ότι ξέρουμε τι θα γίνει και ότι θα κάνω δηλώσεις. Δεν μπορούσαν να μη με βγάλουν, εγώ όμως  άφησα  την κορδελίτσα μου, κυρία και έφυγα» είπε.

https://streamable.com/3t4jfu