Μαίρη Συνατσάκη: Τσακώθηκε με άγνωστο άντρα στον δρόμο – Την αποκάλεσε «τρελή»
Νέα

Μαίρη Συνατσάκη: Τσακώθηκε με άγνωστο άντρα στον δρόμο – Την αποκάλεσε «τρελή»

Μαίρη Συνατσάκη: Τσακώθηκε με άγνωστο άντρα στον δρόμο – Την αποκάλεσε «τρελή»

Πώς το σχολίασε ο Κώστας Τσουρος;

Ένα περιστατικό που της συνέβη στον δρόμο μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία προσπάθησε να τσεκάρει το κινητό άγνωστου άνδρα στον δρόμο, υποθέτοντας ότι ο ίδιος τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες γυναικών.

Η γνωστή influencer αποκάλυψε τι συνέβη, αλλά και τον διάλογο που είχαν οι δυο τους, όταν εκείνη του ζήτησε τον λόγο.

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν. Πλησίασα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει», περιέγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα. Δεν λέω να πλακωθούμε στις μπουνιές, λέω απλά να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα.

Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το me too movement και την όλη αυτή την ανοιχτή συζήτηση που γίνεται γι’αυτά τα θέματα, δεν ταράχτηκα καθόλου γυρνώντας να του μιλήσω, δεν άρχισα να τρέμω και τέτοια πράγματα που μου συνέβαιναν παλιότερα σε αντίστοιχα περιστατικά».

Μετά το βίντεο που είδαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων; Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο «είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω. Τι είναι αυτό δηλαδή; Αυτό επιτρέπεται; Με ποιο δικαίωμα να το κάνεις αυτό σε κάποιον;».

«Καταλαβαίνω ότι η Μαίρη έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα, βγαίνει συνέχεια λέει λέει λέει και όλοι έχουμε τέτοιες ευαισθησίες, αλλά όπως αυτός δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει βίντεο την κοπέλα όποια και αν είναι αυτή, έτσι και η Μαίρη δεν έχει το δικαίωμα να του ζητήσει το κινητό του για να σβήσει το βίντεο», κατέληξε ο δημοσιογράφος.