Μανώλης Κονταρός: «Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα, που τον ανεβαίνω κάθε μέρα»
Νέα

Μανώλης Κονταρός: «Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα, που τον ανεβαίνω κάθε μέρα»

Μανώλης Κονταρός: «Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα, που τον ανεβαίνω κάθε μέρα»

Ο τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του

Με αφορμή το νέο του τραγούδι, «Σ’ αγαπάω αλλά», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για τη ζωή του μετά το ατύχημα και τις συμβουλές που του έχει δώσει ο πατέρας του.

«“Σ’ αγαπάω αλλά” είναι το νέο του τραγούδι, σε συνεργασία με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νατάσα Θεοδωρίδου, γιατί μέσα από τη συνεργασία μου με εκείνη γνώρισα και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Δική της ήταν η ιδέα να συνεργαστούμε με τον Πέτρο. Εκείνη μας καθοδήγησε. Την αγαπάω πολύ. Με αγγίζει ο στίχος του “Σ’ αγαπάω αλλά”. Νομίζω ότι ο Πέτρος έγραψε ένα τραγούδι για τον Κονταρό», είπε ο Μανώλης Κονταρός αρχικά στο «MEGA Καλημέρα».

«Κάθε άνθρωπος όταν αγαπά πρέπει να είναι ο εαυτός του. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αυτό που είμαι και να μην προσποιούμαι κάτι άλλο», ανέφερε για τον χαρακτήρα του, ενώ σχετικά με το πώς αγάπησε τη μουσική και το τραγούδι δήλωσε: «Ο πατέρας μου ήταν γνώστης του ριζίτικου τραγουδιού, έτσι, και μέσα από τις παρέες, αγάπησα την παράδοσή μας, χόρευα κιόλας. Μου άρεσε πολύ ο χορός. Στερούμαι το χορό τώρα και μου λείπει πολύ. Η μαντινάδα είναι τρόπος έκφρασης, ο καθένας αντλεί την έμπνευσή του από το τι νιώθει».

«Και στα 4 παιδιά μου αρέσει το τραγούδι, μόνο ο μεγάλος μου γιος έπαιζε λίγο μαντολίνο, αλλά όχι για να ασχοληθεί επαγγελματικά. Η μικρή μου κόρη είναι 12 ετών και είναι ζιζάνιο, της αρέσει να τραγουδάει», είπε για το αν τα παιδιά του σκέφτονται να ακολουθήσουν τα «χνάρια» του.

Ο Μανώλης Κονταρός αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε, και το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. «11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός, αφού παρέμεινα στη ζωή. Θυμάμαι τα πάντα από το ατύχημα. Τις πρώτες ημέρες μετά το ατύχημα ψιλοέπεσα, αλλά μετά όλα καλά. Ο κάθε άνθρωπος όταν συμβεί κάτι λέει “γιατί;”, αλλά το να καθόμαστε πάνω στο πρόβλημα δεν ωφελεί. Προχωράμε μπροστά», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα που τον ανεβαίνω κάθε μέρα. Στο νοσοκομείο στη Γερμανία έρχονταν συνέχεια φίλοι μου από την Ελλάδα, μετέτρεπαν το δωμάτιο σε ταβερνάκι. Έφερναν μουσικά όργανα και κάναμε παρέα, με έκαναν χαρούμενο».

«Μπορεί να έχει παρεξηγηθεί κάποιος με μαντινάδα μου, αλλά δε μου το έδειξαν με άγαρμπο τρόπο», είπε ακόμα ο τραγουδιστής.

«Πέρυσι έχασα τον πατέρα μου, έτσι είναι η ροή της ζωής. Μου λείπει, αλλά με συνοδεύουν πολλά πράγματα και οι συμβουλές του. Ο πατέρας μου μού έλεγε αν θέλω να με σέβονται οι συνάνθρωποί μου, να τους σέβομαι», ανέφερε για την απώλεια του πατέρα του, ενώ εξήγησε ότι «Το επώνυμό μου είναι Κονταράκης, όχι Κονταρός».