Μανώλης Κωστίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά
Νέα

Μανώλης Κωστίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Μανώλης Κωστίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει

Στη λίστα των μπαμπάδων προστέθηκε και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης, καθώς η σύζυγός του Δανάη Βασιλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Γέννησε τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Ιουνίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε μαιευτήριο της Κωνσταντινούπολης.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Μανώλης Κωστίδης, φορώντας ροζ γραβάτα, εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση από την Κωνσταντινούπολη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Σήμερα” και δέχτηκε τις ευχές των συναδέλφων του, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου.

Αποκάλυψε πως ήταν παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού, ενώ το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στην κόρη τους είναι το «Νεφέλη»

«Νομίζω ότι την Τετάρτη θα επιστρέψουμε στο σπίτι. Κάθε φορά που παίρνω την κόρη μου αγκαλιά, έχω ένα «τσίμπημα» στο στήθος. Λέω μήπως να πάω σε κανέναν γιατρό να το δω. Μόνο οι μπαμπάδες μπορούν να το εξηγήσουν αυτό όταν το ζουν».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως:

«Το παιδί μοιάζει περισσότερο στη μητέρά του, αλλά έχουμε την ελπίδα ο χαρακτήρας της να μοιάζει στον μπαμπά. Ο σχεδιασμός ήταν για τα τέλη Ιουνίου, αλλά ήρθε λίγο νωρίτερα. Μας έκανε έκπληξη».

Ο Μανώλης Κωστίδης παντρεύτηκε την Πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη τον Οκτώβριο του 2018, στο Φανάρι. Τους νεόνυμφους ευλόγησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.