Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν αγάπησα τον γιο μου από την πρώτη στιγμή»
Νέα

Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν αγάπησα τον γιο μου από την πρώτη στιγμή»

Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν αγάπησα τον γιο μου από την πρώτη στιγμή»

«Όταν τον γέννησα τον κοιτούσα περίεργα και ένιωθα ένα δέος»

Ο ερχομός του γιου της έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της. Έχοντας πια βρει τις ισορροπίες της και αναπτύξει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον 8 μηνών Γιάννη της, η Μαντώ Γαστεράτου «σκάει» πια από ευτυχία, όταν αγκαλιάζει τον γιο της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Μαμά- δες» και τη Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2 για όλα όσα βίωσε τους τελευταίους μήνες.

«Έτσι όπως είναι δομημένη η κοινωνία όταν μια γυναίκα παντρεύεται θεωρεί δεδομένο ότι μόλις παντρευτείς θα κάνεις παιδιά. Υποσυνείδητα αυτό μου λειτούργησε περίεργα. Περισσότερο αγχώθηκα, παρά άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να οραματιστεί και να ονειρευτεί ένα κοινό μέλλον με τον σύζυγό μου και ένα παιδάκι», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου και συνέχισε: «Αυτό με μπλόκαρε λίγο στην αρχή, αλλά μόλις βρήκα τις ισορροπίες και ήρθα πιο κοντά στον εαυτό μου, έκανα τις μεγαλύτερες συνειδητοποιήσεις μου και ήρθαν όλα φυσικά».

Στην ερώτηση «αν αγάπησε από την πρώτη στιγμή τον γιο της», απάντησε με ειλικρίνεια: «Όχι. Θυμάμαι ότι όταν τον γέννησα τον κοιτούσα περίεργα και ένιωθα ένα δέος. Αναρωτιόμουν αν αυτό είναι αγάπη. Αλλά τώρα νιώθω πολλά συναισθήματα για το παιδί μου, νιώθω τεράστια αγάπη».

Για την επιστροφή στη δουλειά, η Μαντώ Γαστεράτου ανέφερε: «Την πρώτη μέρα στη δουλειά ένιωσα απελευθερωμένη. Το λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι βάζουν μια τεράστια ταμπέλα και ξεχνάμε ό,τι άλλο υπάρχει».

Τέλος, για τις αλλαγές που έφερε η εγκυμοσύνη στην εμφάνισή της αποκάλυψε πως πήρε 24 κιλά και δήλωσε: «Περισσότερο με απασχόλησε η εικόνα μου, παρά πως με βλέπουν οι άλλοι».

https://streamable.com/oifqkh