Μαντώ Γαστεράτου: Το «απωθημένο» με την Ελένη Μενεγάκη, η βάφτιση του γιου της και τα κιλά της εγκυμοσύνης
Νέα

Μαντώ Γαστεράτου: Το «απωθημένο» με την Ελένη Μενεγάκη, η βάφτιση του γιου της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μαντώ Γαστεράτου: Το «απωθημένο» με την Ελένη Μενεγάκη, η βάφτιση του γιου της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Τι αποκάλυψε για την «επίθεση» που δέχτηκε από follower της για τα κιλά της

Λίγο μετά τη βάφτιση του γιου της Γιώργου, που έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στο Happy Day για τη συγκίνηση που ένιωσε στο μυστήριο, την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τα κιλά που πήρε και την απάντησή της σε «επίθεση» follower που δέχτηκε για τα κιλά της.

«Δεν υπήρχε άγχος για τη βάφτιση. Κάναμε προετοιμασία για το “είναι” και όχι για το “φαίνεσθαι”.», είπε αρχικά για τη βάφτιση του Γιώργου της η Μαντώ Γαστεράτου και συνέχισε: «Ήμασταν πολύ συγκινημένοι στη βάφτιση. Αναρωτιόμασταν τι έχει πάθει το παιδί και δεν κλαίει. Όλοι είχαμε βουρκωμένα μάτια».

Μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογήθηκε: «Τόσα χρόνια στέρησης και ταλαιπωρίας του εαυτού μου με διατροφικές διαταραχές, ευχαριστήθηκα πολύ που πήρα κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα ευχαριστήθηκα τόσο πολύ».

Και συμπλήρωσε: «Έχω χάσει τα περισσότερα κιλά, αλλά δεν αγχώνομαι. Προσπαθώ να χάσω όλα τα κιλά για να βλέπω στον καθρέφτη την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του Γιώργου που πραγματικά ήμουν πιο καμπυλωτή από ποτέ και μετά από λίγο καιρό που άρχισα να κάνω διατροφή και να γυμνάζομαι, ανέβασα μια νέα φωτογραφία μου. Τότε δέχτηκα ένα σχόλιο που έλεγε “καλά εσύ δεν μας έλεγες για το body shaming και πώς θα πρέπει να μην αγχωνόμαστε με τα κιλά”. Ήταν τόσο άκυρο αυτό γιατί πραγματικά δεν είπα μην πάρετε κιλά γιατί πώς θα τα χάσετε, αλλά είπα πως είναι ωραίο να βλέπουμε μια όμορφη εκδοχή του εαυτού μας στον καθρέφτη».

Για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, η Μαντώ ανέφερε: «Αν είναι να κάνω κάτι που “γουστάρω” ευχαρίστως. Αν πρέπει να κάνω, όμως, αυτό που θέλουν οι άλλοι καλύτερα να μείνω σπίτι μου».

https://streamable.com/b40i1m

Τέλος, για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε: «Το ότι θα σταματήσει η Ελένη Μενεγάκη το έμαθα τελευταία στιγμή.  Η συνεργασία μας ήταν πολύ όμορφη. Ήθελα πολύ να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη. Μου έφυγε ένα απωθημένο».