Μαρία Αντωνά: Όσα είπε για το πλάνο της στον τελικό του Survivor που έγινε viral – «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη»
Νέα

Μαρία Αντωνά: Όσα είπε για το πλάνο της στον τελικό του Survivor που έγινε viral – «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη»

Μαρία Αντωνά: Όσα είπε για το πλάνο της στον τελικό του Survivor που έγινε viral – «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη»

Τι είπε η δημοσιογράφος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Ξενυχτισμένη αλλά χαρούμενη για την επιστροφή του αγαπημένου της, Άρη Σοϊλέδη, ύστερα από έξι μήνες, από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, εμφανίστηκε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή που συμμετέχει, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε να σχολιάζει την εξέλιξη του μεγάλου τελικού του Survivor, με τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό να κάνει χιούμορ, λέγοντας πως έφερε την κούπα του… καφέ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά και συνέχισε:

«Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα. Ειλικρινά νομίζω από τη σημερινή βραδιά και μετά από αυτούς τους επτά μήνες, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ και εγώ. Έχω να κοιμηθώ επτά μήνες κανονικό 8ωρο. Όλο αυτό που έζησα και κέντησαν αρκετοί έξω ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για μένα. Νομίζω είναι σαν να έχει διαγραφεί όλο αυτό, γιατί βλέποντας ξανά τον Άρη είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σαν να πάγωσε ο χρόνος. Σαν να μην υπήρξε ποτέ. Είμαι εδώ να τον αγκαλιάσω, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του πω ότι για πάντα θα είμαι δίπλα του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αντίδρασή της, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του νικητή: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!».

Η Μαρία Αντωνά είπε επίσης: «Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».

«Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Τον Στάθη τον αγκάλιασα και πίσω στο backstage και του ευχήθηκα να δει και το παιδί του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της τηλεόρασης. Μην παρερμηνεύετε παιδιά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω, έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».