Μαρία Μπακοδήμου: “Η Άσπα είναι σαν να έχει μανία καταδίωξης”
Νέα

Μαρία Μπακοδήμου: “Η Άσπα είναι σαν να έχει μανία καταδίωξης”

Μαρία Μπακοδήμου: “Η Άσπα είναι σαν να έχει μανία καταδίωξης”

Πώς σχολίασε τη χτεσινή ένταση με την παίκτρια;

Με τη Μαρία Μπακοδήμου συνδέθηκε μέσω skype η Ναταλία Γερμανού και συζήτησαν πολλά και ενδιαφέροντα, όπως τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us και τη σχέση της με τους δυο γιους της.

Όπως παραδέχτηκε, είναι περίεργο για μια μητέρα να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να είναι εκείνα μετά που φροντίζουν τους γονείς ενώ για χρόνια ίσχυε το αντίθετο.

Η καραντίνα ήταν μια συνθήκη που εκμεταλλεύτηκε η παρουσιάστρια, γιατί της έδωσε την ευκαιρία να περάσει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της, κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν λόγω υποχρεώσεων.

https://streamable.com/bz24e9

Αμέσως μετά σχολίασε τα όσα είδαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο τέταρτο επεισόδιο του Just The 2 Of Us, λέγοντας ότι δεν προσβάλλεται με τις αντιρρήσεις των παικτών ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο περιστατικό με την Άσπα Τσίνα.

“Πραγματικά προσπάθησα να της πω ότι εκτίθεται ακόμα και με αυτά που έλεγε ότι άκουσε στο αυτί της, που μπορεί να τα λέγαμε, αλλά ήταν κουβέντες πάνω στη δουλειά”.

“Δεν είχε να κάνει κάτι με την Άσπα ούτε μεταξύ μας συνεννοούμαστε πώς να κάνουμε κακό στην Άσπα. Είναι λίγο σαν μανία καταδίωξης”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της πορεία και αποκάλυψε ποια είναι τα projects που συμμετείχε και ξεχωρίζει.

Ακούστε τη:

https://streamable.com/x450xg