Μαρία Μπεκατώρου: «Η πρόβα τζενεράλε του The Chase ήταν μια αποτυχία, δεν το έκανα καλά, δεν αισθανόμουν καλά!»
Νέα

Μαρία Μπεκατώρου: «Η πρόβα τζενεράλε του The Chase ήταν μια αποτυχία, δεν το έκανα καλά, δεν αισθανόμουν καλά!»

Μαρία Μπεκατώρου: «Η πρόβα τζενεράλε του The Chase ήταν μια αποτυχία, δεν το έκανα καλά, δεν αισθανόμουν καλά!»

«Η τηλεόραση είναι σαν το Game of thrones»

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο podcast της Νίκης Λυμπεράκη και του Κώστα Γιαννακίδη, «2+1 χαρακτήρες».

Η συζήτηση ξεκίνησε με το ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συμπαθεί την παρουσιάστρια.«Η μεγάλη πλειοψηφία με συμπαθεί».

Ποια σειρά είναι η ένοχη απόλαυσή της αν καταστρεφόταν ο πλανήτης;

«Έχω και ταινία και σειρά. Ταινία “Η ζωή είναι ωραία”, μου θυμίζει και κάποια άλλα κομμάτια, προσωπικά, με μία φίλη μου που δεν είναι εδώ, την είχαμε δει εκατό φορές.

Θα ήθελα να μην χαθεί ποτέ, δεν μπορώ να την ξαναδώ.

Από σειρές θα πω το Game of thrones ως  κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που μου αρέσουν. Είναι η τηλεόραση. Με τον Αντώνη την είδαμε μαζί και ξέρει τι μου αρέσει. Δεν θα με προσκαλούσε να τη δούμε μαζί, έχει δει κι άλλες μόνος του.

Άλλη σειρά που μου άρεσε είναι το Big Little Lies. Το γλυκανάλατο που μου άρεσε  είναι το Emily in Paris. Το είδα σε μία φάση μόνη μου και τελείωσα με ένα χαμόγελο. Είχε το Παρίσι, είχε ωραία ρούχα, ωραία εστιατόρια, μου αρέσουν κι αυτά. Δεν τα φοράγαμε ποτέ εμείς αυτά αλλά εντάξει!

Βλέπουμε πάρα πολλές σειρές. Υπάρχουν περίοδοι που είμαστε πολύ παθιασμένοι με αυτό. Και ντοκιμαντέρ μας αρέσουν, αληθινές ιστορίες, πλάνα από δικαστήρια».

Τι είπε για το The Chase;

«Όταν μου το δείχνανε στο γραφείο το αγγλικό που είναι 13-14 χρόνια, και έλεγα “εγώ αποκλείεται να το καταφέρω αυτό, ας κάτσω  έναν χρόνο να βρείτε έναν άλλον”. Η πρόβα τζενεράλε ήταν μια αποτυχία, δεν το έκανα  καλά, εγώ δεν αισθανόμουν καλά. Και πήρα τον διευθυντή μου και του είπα “δεν θέλω να το κάνω, δεν θέλω να σας δημιουργήσω πρόβλημα”. Κάπως με τσιτώσανε και τα πήγα καλύτερα.

Και ο σύμβουλος από την Ολλανδία μου είπε ότι θέλω 15 μέρες για να είμαι μια χαρά. Όντως σε 15 μέρες το κατάλαβα καλά» είπε.

«Τσαντίζομαι όταν οι παίκτες είναι καλοί και δεν παίρνουν τα λεφτά! Θέλω να κερδίζουν οι παίκτες» είπε ακόμα.

«Το καλό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με την τηλεόραση είναι η καλή μυθοπλασία. Βεβαίως χάνει τη δύναμή της. Επίσης στα νούμερα τηλεθέασης, τα others είναι πολύ δυνατά» είπε.

«Είμαι στο Instagram ενεργή, το Twitter θέλει χρόνο. Δεν έχω πρόβλημα να ψάξω για μένα στο Twitter. Κάποιες φορές αισθάνομαι λίγο αμήχανα να με βλέπω. Το The Chase το βλέπω. Βλέπω στον εαυτό μου πράγματα που δεν μου αρέσουν, κάποιες γκριμάτσες και κάποιες υπερβολές.

Πιο πολύ από όλα μου αρέσει να βλέπω εκπομπές μαγειρικής και μου αρέσει να μαγειρεύω και να ψάχνω προϊόντα» είπε ακόμα.

«Θα ήθελα να κάνω με έναν σεφ εκπομπής μαγειρικής, αλλά πολύ διαφορετικά, να ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, πώς βρίσκει κάποιος την πρώτη ύλη. Δεν νομίζω ότι θα κουραστώ ποτέ να κάνω τηλεόραση, είναι η ζωή μου, από αυτό αναπνέω. Αλλά κάποια στιγμή θα έρθουν και νεότεροι άνθρωποι και πρέπει να δώσουμε χώρο. Είμαι από το 1993 στην τηλεόραση.

Κάποια στιγμή όταν τελειώσει αυτό -που θέλω να το καταλάβω και να μην γίνω γραφική- θα ήθελα να είμαι μέσα στην τηλεόραση με άλλον τρόπο, συμβουλευτικά. Μου αρέσει και το παλεύω πάρα πολύ. Κάπως βλέπω μπροστά και με βάζω στο σώμα του τηλεθεατή.

Νομίζω κάθε χρόνο ο κόσμος βλέπει άλλα πράγματα και θα υπάρξει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στα συνδρομητικά κανάλια».

«Ονειρεύτηκα να είμαι κάπου να τραγουδάω, να δίνω χαρά στον κόσμο και το ζω έτσι τώρα. Ευτυχία είναι να σε αγαπάει ο κόσμος. Αν δεν είσαι καλά δεν βγαίνεις έξω» είπε.