Μαρία Μπεκατώρου: «Νιώθω ότι είμαι πρώτη φορά σε μια κομβική φάση στην τηλεοπτική μου ζωή»
Νέα

Μαρία Μπεκατώρου: «Νιώθω ότι είμαι πρώτη φορά σε μια κομβική φάση στην τηλεοπτική μου ζωή»

Μαρία Μπεκατώρου: «Νιώθω ότι είμαι πρώτη φορά σε μια κομβική φάση στην τηλεοπτική μου ζωή»

Τι κρύβει το τηλεοπτικό της μέλλον και η αλλαγή στην εμφάνισή της;

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar την Κυριακή, η Μαρία Μπεκατώρου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό».

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον λόγο που έχασε 11 κιλά. «Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα. Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μπράβο μου που τα κατάφερα. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Τώρα τρώω λίγο χαλβά» είπε.

Μίλησε και για τους κριτές του YFSF  και αποκάλυψε ότι είναι από το ίδιο χωριό με τον Κωστή Μαραβέγια αλλά δεν είχαν γνωριστεί. «Μέχρι καντάδες τραγουδήσαμε  στο γύρισμα» είπε.

https://streamable.com/6h8lbc

Μιλώντας για το θέμα των ημερών, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι η Μαρία Μπεκατώρου έκλαψε για την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου σε μια συνομιλία τους στο τηλέφωνο.

Η παρουσιάστρια του YFSF προέτρεψε και εκείνη με τη σειρά της τα θύματα να μιλήσουν, δήλωσε ενάντια σε κάθε βία.

Η Μαρία Μπεκατώρου όμως μίλησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον προαναγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς αλλαγές.

Θα κάνει του χρόνου το Still Standing; «Δεν το ξέρω, δεν έχω καμία ενημέρωση. Νομίζω όμως ότι κάποια στιγμή άμεσα θα συζητήσουμε για του χρόνου. Εγώ  νιώθω ότι τώρα είμαι σε μια φάση πρώτη φορά στη ζωή μου την τηλεοπτική κομβική. Είναι διαίσθηση, δεν είναι διαπίστωση. Νιώθω ότι το YFSF δεν θέλω να φύγει ποτέ από τη ζωή μου, το αγαπάω πάρα πολύ. Μου άρεσε το Still Standing πάρα πολύ. Θα ήθελα να κάνω τέτοια πράγματα, χορό, τραγούδι» είπε αποκλείοντας κάποιου τύπου άλλη εκπομπή.

https://streamable.com/cc4x7v