Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Δεν έχω στενές σχέσεις με τα αδέλφια μου»
Νέα

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Δεν έχω στενές σχέσεις με τα αδέλφια μου»

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Δεν έχω στενές σχέσεις με τα αδέλφια μου»

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και στη σημερινή εκπομπή «Όλα Λάθος». Αναφέρθηκε τόσο στους γονείς της, Ζωή Λάσκαρη και Αλέξανδρο Λυκουρέζο, όσο και στη διαμάχη της με τη Μάρθα Κουτουμάνου για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη.

«Χαιρόμουν που είχα μια όμορφη μητέρα»

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, αναφερόμενη στη μητέρα της, είπε: «Η μητέρα μου δεν ήταν σνομπ, ήταν πάρα πολύ απλή, χαιρόμουν που είχα μια ωραία μητέρα που είχε ένα εκτόπισμα. Ήταν η ωραιότερη Ελληνίδα». Η ίδια παραδέχθηκε ότι ακόμα συγκινείται όποτε κάτι της θυμίζει τη Ζωή Λάσκαρη. Ευτυχώς, όπως δήλωσε, δεν μπορεί να πέσει τυχαία πάνω σε κάποια ταινία της γιατί δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της εδώ και 20 χρόνια.

«Ο κόσμος κριτικάρει και μιλάει για άλλους λες και τους ξέρει»

Για τη δικαστική περιπέτεια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η κόρη του ήταν ξεκάθαρη: «Δεν το έχει κάνει. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί η δίκη εκκρεμεί».

Ως προς τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου υποστήριξε: «Ζούμε σε μια κλειστή κοινωνία. Ο κόσμος κριτικάρει και μιλάει για τους άλλους ανθρώπους λες και τους ξέρει». Η ίδια πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου είναι ιδιαίτερος, δεν θα μπορούσε να ήταν με μια καθωσπρέπει κυρία». Βέβαια, ξεκαθάρισε: «Θέλω ο πατέρας μου να είναι ευτυχισμένος και εφόσον αυτή η σχέση τού δίνει καλές στιγμές, ας είναι μαζί».

«Δεν έχω μεγαλώσει με την αδελφή μου»

Σε ερώτηση για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τη Μάρθα Κουτουμάνου, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είπε: «Δεν με αντιπροσωπεύει το να σχολιάζω την υπόθεση στα ΜΜΕ». Ύστερα, πρόσθεσε: «Δεν έχω μεγαλώσει με την αδελφή μου, με κανένα από τα αδέλφια μου (…) Δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι, δεν είχαμε επαφή. Μετά τον θάνατο του Βλάση Μπονάτσου, και οι δύο έμεναν στο Πόρτο Ράφτη. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τις έχει αγκαλιάσει. Εγώ έμενα μόνη μου από τα 18».

Τέλος, αναφορικά με τον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο αρκέστηκε στο να πει: «Γούσταρα να το κάνω και το έκανα».