Μαρία Φιλίππου: Ο λόγος που αποχώρησε από το “Έλα στη θέση μου”
Νέα

Μαρία Φιλίππου: Ο λόγος που αποχώρησε από το “Έλα στη θέση μου”

Μαρία Φιλίππου: Ο λόγος που αποχώρησε από το “Έλα στη θέση μου”

Η Μαρία Φιλίππου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους δυο γιους της, Βαγγέλη και Φίλιππο, αλλά και στην απόφασή της να αποχωρήσει από την καθημερινή σειρά του Alpha.

“Είχε γενέθλια ο Φίλιππος κι όταν σβήναμε τα κεράκια και λέγαμε το τραγούδι, είπα “να ζήσεις Βαγγέλη”” δήλωσε η ηθοποιός κι έκανε όλο το πάνελ να ξεσπάσει σε γέλια.

“Με τα παιδιά μου έχουμε μια αμοιβαία εκτίμηση. Είμαι ανοιχτή, αλλά υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να ξεπερνάμε, αλλά ποτέ δεν τα έχω τιμωρήσει. Είναι 24 και 20 ετών. Ο μικρότερος είναι στην Κομοτηνή για σπουδές στο ΤΕΦΑΑ και ο Βαγγέλης τελειώνει τη ΑΣΟΕΕ και είναι στον στρατό” πρόσθεσε.

Ο λόγος που αποχώρησε από το “Έλα στη θέση μου”

Για την αποχώρησή της από το επιτυχημένο σήριαλ του Alpha αποκάλυψε: “Είναι ένας κύκλος που έκλεισε για μένα, αλλά αγάπησα τον ρόλο της “Αιμιλίας”, γιατί είναι όλη η Ελλάδα. Το πώς ζει ζει σήμερα μια Ελληνίδα δηλαδή. Έχω ένα καμπανάκι που όταν χτυπάει κάνω κάτι, όταν δεν χτυπάει δεν το κάνω. Πέρασα ωραία στη δουλειά αυτή και δεν έφυγα επειδή βρήκα κάτι άλλο. Υπέροχοι συνάδελφοι, δεν στερήθηκα κάτι, απλά ένιωσα ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος”.