Μαρία Κωνσταντάκη: «Ο πατέρας μου με αποκλήρωσε όταν του είπα πως θα πάρω μηχανάκι»
Νέα

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ο πατέρας μου με αποκλήρωσε όταν του είπα πως θα πάρω μηχανάκι»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ο πατέρας μου με αποκλήρωσε όταν του είπα πως θα πάρω μηχανάκι»

Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη που τα είχε όλα

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (22/1) η ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη.

Η ηθοποιός μίλησε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη για την αποκλήρωση από τον πατέρα της όταν ήταν 18 ετών, για τις σχέσεις που βλέπει γύρω της και καθόλου δεν τις ζηλεύει, αλλά και για την απάντηση που έδωσε στη μαμά της όταν τη ρώτησε πότε θα κάνει παιδί.

Η συζήτηση με τη Μαρία ξεκίνησε με τις σχέσεις, λέγοντας πως γενικά με το θέμα αυτό είχε προβλήματα σύνδεσης.

«Στο παρελθόν είχα προβλήματα σύνδεσης, οικειότητας, το να έρθω κοντά με τον άλλον, φρίκαρα, με έπιανε τρέλα.

Όταν ερχόμουν κοντά, αγχωνόμουν πάρα πολύ, δηλαδή έλεγα “Είμαι καλά τώρα με τον τάδε, άρα αυτό τι σημαίνει, πως πρέπει να αφήσω τους φίλους μου; Κι αν εγώ δεθώ πάρα πολύ και μετά με παρατήσει;”.

Έφτιαχνα όλα αυτά τα σενάρια στο κεφάλι μου, στην ουσία πιεζόταν τόσο ο εγκέφαλός μου που ήθελα να φύγω από όλο αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσον αφορά στη σχέση με την οικογένειά της είπε:

«Η σχέση με την οικογένειά μου είναι πολύ καλή, γατί ακριβώς έχουν μπει όρια. Εντάξει υπήρξε μία μίνι αποκλήρωση από τον πατέρα μου.

Μικρή όταν του ανακοίνωσα πως θα αγοράσω μηχανάκι, θα πάω σε δραματική σχολή και θα δουλέψω μπάρα βράδυ. Εκεί ο πατέρας μου έπαθε ένα κόκομπλοκο».

Τι απάντησε στη μαμά της όταν τη ρωτούσε πότε θα κάνει παιδάκι;

Στο θέμα μητρότητα αναφέρθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη, και συγκεκριμένα στην απάντηση που έδωσε στη μητέρα της μετά τις συνεχείς ερωτήσεις.

«Της είπα “κοίτα να δεις εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο στο πλάνο. Εσύ θες να κάνω παιδιά;” μου απάντησε ναι και συνέχισα “εσύ όμως έκανες παιδιά. Αυτή είναι η δική μου ζωή. Δεν μπορώ να κάνω εγώ παιδί για να το κρατάς εσύ”», ανέφερε η ηθοποιός.