Μαρία Κορινθίου: «Ήθελα να βγάλω την τοξικότητα από μέσα μου – Η απώλεια κιλών ήρθε σε δεύτερο χρόνο»
Νέα

Μαρία Κορινθίου: «Ήθελα να βγάλω την τοξικότητα από μέσα μου – Η απώλεια κιλών ήρθε σε δεύτερο χρόνο»

Μαρία Κορινθίου: «Ήθελα να βγάλω την τοξικότητα από μέσα μου – Η απώλεια κιλών ήρθε σε δεύτερο χρόνο»

Η συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένη η Μαρία Κορινθίου και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, την απώλεια κιλών και τη θεατρική παράσταση «Τζόρτζαν» που πρωταγωνιστεί.

Πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειό τους και με άπλετο χιούμορ εξομολογήθηκε: «Το θυμήθηκα αργά και έκανα μια ανάρτηση στο Instagram μια το βράδυ. Υπενθυμίζω στον Γιάννη ότι είναι η επέτειος γάμου μας και αναρωτιέται πόσες θα γιορτάζουμε. Για εμάς η σημαντική γνωριμία μας είναι 28 Ιανουαρίου που γνωριστήκαμε.

Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μαζί με τον άλλον. Θέλει στοχοπροσήλωση, πολλή αγάπη. Είναι μια διαδρομή, το «δέντρο» μιας σχέσης και θέλει πόνο και κόπο.

Όταν είσαι με κάποιον από μικρή ηλικία και μεγαλώνεις μαζί του, ωριμάζει ο καθένας με διαφορετικό τρόπο και για αυτό πολλές φορές χαλάνε οι σχέσεις».

Για την απώλεια κιλών και την απόφαση να κάνει διατροφή για πρώτη φορά στη ζωή της ανέφερε: «Αισθανόμουν μια αλλαγή έντονη και τοξική πάνω μου. Δύο χρόνια υπήρχε μια τοξικότητα γενική και ήταν σε πολλούς τομείς.

Από ανθρώπους που προσελκούσα και αυτό είχε σαν αντίκτυπο και εσωτερικά. Όλα ξεκινούν από την ψυχούλα μας!».

Και προσθέτει: «Το κλικ δεν έγινε επειδή ήθελα να χάσω κιλά. Ήθελα να βγάλω την τοξικότητα από γύρω μου! Μετά συνειδητοποίησα ότι είχα πάρει κιλά, ένιωθα ψυχολογικό βάρος. Μόλις ανέβηκα στη ζυγαριά είπα “Τώρα θα τα χάσεις!”. Είχα τρομερή πειθαρχία, πρέπει να δίνεις εντολή στο συνειδητό και υποσυνείδητο».

Για την θεατρική παράσταση «Τζόρνταν» που πρωταγωνιστεί για 4η χρονιά αναφέρει: «Ο τρόπος γραφής του είναι δύσκολος και για αυτό θεωρείται από τους πιο δύσκολους μονολόγους. Την αγαπάω τη «Σίρλει» και τον «Τζόρνταν». Είναι κομμάτι μου!

Την ώρα που παίζω είναι η ψυχική σύνδεση της Μαρίας με τη «Σίρλει» και αισθάνομαι ότι οι θεατές βρίσκουν πολλά κοινά με τους χαρακτήρες».