Μαρία Κορινθίου: Έρχεται ως guest κριτής στο Project Runway
Νέα

Μαρία Κορινθίου: Έρχεται ως guest κριτής στο Project Runway

Μαρία Κορινθίου: Έρχεται ως guest κριτής στο Project Runway

Σε ρόλο guest κριτή στο Project Runway, η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός έρχεται στην πασαρέλα για να φέρει αέρα ελληνικού κινηματογράφου την Παρασκευή, στις 22.00, στο OPEN. Αυτή την εβδομάδα, οι 9 σχεδιαστές συναντούν τον μέντορα τους… στην μεγάλη οθόνη! Ποπ κορν, αναψυκτικά και η προβολή ξεκινά ή μάλλον η νέα αποστολή στο Project Runway!

Εάν αυτή η αποστολή είχε έναν τίτλο θα ήταν παλιός ελληνικός κινηματογράφος στο μέλλον! Κάθε διαγωνιζόμενος θα αναλάβει μια γνωστή ελληνική ταινία, η οποία και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της εβδομάδας.  Εμπνευσμένοι από τον χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας, από μια σκηνή, ένα τραγούδι, μια ατάκα, θα πρέπει να φτιάξουν ένα κοστούμι για το ριμέικ της ταινίας που θεωρητικά λαμβάνει χώρα 30 χρόνια μετά.

Η Μαρία Κορινθίου στο Runway

Η Μαρία Κορινθίου στο Runway

Και ποια καταλληλότερη αυτή την περίοδο, για να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής, από την Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση, «Η νεράιδα και το παλικάρι» στο θέατρο Broadway, υποδυόμενη έναν ρόλο που είχε πρωτοπαίξει η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έτσι, λοιπόν, θα δούμε την γνωστή ηθοποιό ως guest στο ριάλιτι σχεδιαστών μόδας, λίγες μέρες μετά την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε έξω από το σπίτι της.

Οι Star που θα εμπνεύσουν τους σχεδιαστές

Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ρένα Βλαχοπούλου, Μαίρη Αρώνη είναι μερικές από τις πρωταγωνίστριες για τις οποίες θα ράψουν οι σχεδιαστές.

Λίγο πριν ξεκινήσουν, ο μέντορας ανακοινώνει πως η δημιουργία τους πρέπει να είναι έτοιμη την ίδια ημέρα μέχρι… την δύση του ηλίου. Λίγες ώρες αργότερα στο ατελιέ, μαζί με τον μέντορα, επιθεωρεί για πρώτη φορά ο Δημήτρης Πέτρου. Ποιοι σχεδιαστές θα είναι εκτός θέματος;

Στο πλατό, οι κριτές μαζί με την καλεσμένη Μαρία Κορινθίου, θα αποφασίσουν ποιος σχεδιαστής έφτιαξε το κοστούμι που θα αφήσει εποχή και ποιος δυστυχώς δεν είχε όραμα και φαντασία!

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Project Runway στις 22.00 στο ΟPEN.