Μαρία Κορινθίου: «Υπήρχε διάχυτη ειρωνία από το πάνελ της Ελένης Χατζίδου»
Νέα

Μαρία Κορινθίου: «Υπήρχε διάχυτη ειρωνία από το πάνελ της Ελένης Χατζίδου»

Μαρία Κορινθίου: «Υπήρχε διάχυτη ειρωνία από το πάνελ της Ελένης Χατζίδου»

Η ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και την παρεξήγηση που συνέβή ανάμεσα στην ίδια, αλλά και την πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star, μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

«Στην αρχή της σεζόν, μέσ σε δυο μέρες, μου έγινε πρόταση από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 και συζητούσαμε για να βρεθεί η κοινή τομή έτσι ώστε να είμαστε ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Εγώ δεν παίρνω αυθόρμητα αποφάσισεις. Στο “Πρωινό” δεν θα συνεχίσω. Επειδή εξακολουθώ να είμαι παιδί του ΑΝΤ1, με κοινή συνεννόηση, θα δούμε, αν και τι και πώς θα συνεχίσουμε μαζί», δήλωσε σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στο «Γεια σου».

Η παρεξήγηση

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με το Breakfast@Star, τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει ραντεβού με το κανάλι για το πρωινό, αλλά και τα όσα ακούστηκαν ότι η ίδια διαρρέει τις φήμες, ξεκαθάρισε:

«Έγινε μια μεγάλη υστερία και παρανόηση. Δεν κάναμε ποτέ ραντεβού με το Star, αλλά επειδή προσπαθούσαν κάποιες πλευρές να δημιουργήσουν ότι εγώ τα δημιούργησα, ευχαριστώ πάρα πολύ αν έχω τέτοια μεγάλη δύναμη… Τα λένε πρώτα ενδότερα, στη διοίκηση, προτάσεις που μπορεί να πέφτουν και από εκεί φεύγουν 5 πράγματα. Να τα πούμε όλα ξεκάθαρα για΄τι δεν αντέχω».

«Εγώ βγήκα και μίλησα. Την πήρα τηλέφωνο την Ελένη Χατζίδου. Την είδα που στεναχωριόταν, δεν ήμουν υποχρεωμένη, αλλά αισθάνθηκα ότι θέλω να την πάρω, της είπε ότι δεν ισχύει τίποτα και είπαμε πολλά άλλα πράγματα. Φυσικά για το “σου σου” της κατάστασης, δεν ξεκαθαρίστηκαν πέντε πράγματα, οπότε υπήρχε διάχυτη ειρωνία, όχι από την Ελένη, από τους συνεργάτες της, να το πούμε κι αυτό, ξεκάθαρα, οπότε 1,2,3 γύρισα και είπα “ας ρωτήσουν την Ελένη”»