Μαρία Μαρκέζη: “Είναι ψέμα ότι η Κιάρα έχει στυλίστα στο My Style Rocks”
Νέα

Μαρία Μαρκέζη: “Είναι ψέμα ότι η Κιάρα έχει στυλίστα στο My Style Rocks”

Μαρία Μαρκέζη: “Είναι ψέμα ότι η Κιάρα έχει στυλίστα στο My Style Rocks”

Οι αποκαλύψεις για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Παρά την παραδοχή της Κιάρας Μαρκέζη στο πλατό του My Style Rocks ότι έχει στυλίστα, η μητέρας της, Μαρία, ισχυρίστηκε στην εκπομπή Dot. ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες προς το παιδί της.

Φυσικά, η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη και προφανώς γυρίστηκε πριν την παραδοχή της Κιάρας, παράλληλα η φωτογράφος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε το παιδί της.

“Της δώσαμε και τα δύο επίθετα”, είπε στην αρχή για την κόρη της, τονίζοντας ότι πήρε τρία ονόματα: Κιάρα, Ειρήνη, Γκούντρουν.

“Δεν το ανακοίνωσε στον πατέρα της, του έκανε έκπληξη”, δήλωσε για την επιλογή της Κιάρας να πάει στο My Style Rocks, ενώ είπε ότι την έχει δει στο παιχνίδι και ο παππούς της, Άκης Τζοχατζόπουλος.

“Πιστεύω ότι τώρα την έχει συνηθίσει”, σημείωσε.

Παράλληλα, μίλησε για τα άσχημα σχόλια που άκουγε η διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού, ενώ υπογράμμισε ότι χώρισε με τον πατέρα της όταν ήταν ενός έτους.

“Τον βλέπεις τον δράκο που περνάει; Έχει κι άλλους δράκους. Είναι ψέμα”, δήλωσε, αν και η Κιάρα έχει παραδεχτεί το αντίθετο.

“Στη ζωή σου πρέπει να παλεύεις και να μπορείς να επιβιώνεις”, τόνισε.

“Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της και πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι παιδί ενός υπουργού, ο παππούς της είναι υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση.

Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρονται άσχημα”, αποκάλυψε η Μαρία, τονίζοντας ότι η Κιάρα έχει δεχτεί bullying.

Πώς τις αντιμετώπισε ο κόσμος όταν ήταν ο Άκης Τζοχατζόπουλος στη φυλακή;

Απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

https://streamable.com/avhr6