Μαρία Πετεβή για “Άγριες Μέλισσες”: “Η καρδιά της Πηνελόπης ανήκει στον Μελέτη”
Νέα

Μαρία Πετεβή για “Άγριες Μέλισσες”: “Η καρδιά της Πηνελόπης ανήκει στον Μελέτη”

Μαρία Πετεβή για “Άγριες Μέλισσες”: “Η καρδιά της Πηνελόπης ανήκει στον Μελέτη”

Θα αναγκαστεί να παντρευτεί τον Κλεομένη;

Η Μαρία Πετεβή μίλησε στο TV Έθνος για τον ρόλος της στις «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο άνδρας που αγαπάει η τηλεοπτική Πηνελόπη, αλλά και όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια;

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά τον ρόλο σας στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ουσιαστικά δεν αλλάζει η ζωή σου, αλλάζει μόνο το ότι γίνεσαι πιο αναγνωρίσιμος. Στον δρόμο μου μιλάει ο κόσμος και μου λένε ωραία λόγια. Πρόσφατα άκουσα από κάποιον ότι είναι το πιο ωραίο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να έχει.

Ο κόσμος σας ρωτάει εάν θα παντρευτείτε τον Κλεομένη ή τι θα γίνει με τον Μελέτη;

Συνέχεια με ρωτάνε, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω. Ο κόσμος είναι αδηφάγος, θέλει να μάθει. Εγώ απαντάω πιο διπλωματικά, αλλά οι τηλεθεατές έχουν αγωνία εάν η Πηνελόπη θα αντιδράσει σε όλη αυτήν την καταπίεση και αν θα έχει κάποια συνέχεια ο έρωτάς της με τον Μελέτη.

Ποια θα είναι η αντίδρασή σας στην πρόταση γάμου του Κλεομένη;

Η Πηνελόπη είναι ένα πολύ φοβισμένο πλάσμα που έχει μάθει να κάνει αυτό που πρέπει και αυτό που λένε οι γονείς της. Θέλει πολύ να τους κάνει χαρούμενους, οπότε αντιδρά ανάλογα. Θέλει να είναι το καλό παιδί που μετά από τόσα βάσανα που έχει υποστεί η οικογένειά της, θέλει να φέρει τη χαρά στο σπίτι. Οπότε παίρνει μια απόφαση κάτω από την πίεση που της ασκούν οι γονείς. Ο Κλεομένης είναι μία καλή περίπτωση για εκείνην. Τον συμπαθεί, αλλά δεν τον θέλει ερωτικά.

Δηλαδή η Πηνελόπη θα ντυθεί σύντομα νύφη;

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποκαλύψω, άλλωστε έτσι θα χαθεί και η μαγεία! Είναι ωραία η αγωνία του τι θα γίνει παρακάτω!

Ο Μελέτης τι ρόλο θα παίξει σε αυτήν την απόφασή της; Δεν θα προσπαθήσει να την επηρεάσει;

Φαντάζομαι ότι θα αντιδράσει. Ο Μελέτης την αγαπάει την Πηνελόπη και η καρδιά της Πηνελόπης νομίζω ανήκει στον Μελέτη. Τον αγαπάει. Φοβάται όμως να αντιμετωπίσει το συναίσθημα που ζει για πρώτη φορά, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Δεν μπορεί να επιλέξει και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εάν είχε δυνατότητα επιλογής, θα ήθελε να είναι με τον Μελέτη. Δεν τολμά όμως να πει ότι αγαπάει τον Μελέτη, γιατί οι γονείς θα τη σκότωναν.

Θυμάστε κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που σας έκανε να γελάσετε;

Ναι, και ήταν πολύ αστείο. Κάναμε σκηνή με τον Μελέτη στον στάβλο και έπρεπε να χαϊδεύουμε και να προσέχουμε ένα άλλο, μιλώντας παράλληλα. Κάνοντας πρόβα για τη σκηνή, το άλογο αρχίζει να γλείφει τον Μελέτη πάρα πολύ, μανιωδώς. Εκεί πεθάναμε στα γέλια!