Μαρία Σολωμού: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Mente Fuerte – «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε»
Νέα

Μαρία Σολωμού: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Mente Fuerte – «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε»

Μαρία Σολωμού: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Mente Fuerte – «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε»

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε

Για τους άγνωστους έρωτες της ζωής της, τον Mente Fuerte αλλά και τη σειρά Singles, μίλησε η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Έχω ερωτευτεί σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει, ήταν πολύ έντονες όλες μου οι σχέσεις» δηλώνει με μεγάλη ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά στον Μάριο Αθανασίου, τον πατέρα του παιδιού της, αποκαλύπτει πως δεθήκανε τόσο πολύ που κάνανε παιδί. «Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο και μου είπε “Μαρία θα φύγω από το σπίτι”. Ήταν σαν να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη. Τον παρακαλούσα, του έλεγα “είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις”» θυμάται σχετικά με τον χωρισμό τους.

«Δεν ξανασκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί και μου είχε ζητηθεί από όλες τις σχέσεις μου» αναφέρει και συμπληρώνει χαρακτηριστικά πως οι μεγαλύτεροι έρωτες της ζωής της δεν μαθεύτηκαν ποτέ.

Αν υπάρχει ένας ρόλος «ορόσημο» για την ηθοποιό, αυτός είναι της «Ράνιας» στους Singles. «Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη» λέει και προσθέτει πως η αναγνωρισιμότητα δεν την άλλαξε καθόλου, «δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι».

«Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι η persona μου» λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως της είχε γίνει πρόταση και για πρωινή εκπομπή αλλά την αρνήθηκε.

Όπως λέει της έχουν προταθεί αμοιβές που θα της είχαν λύσει το οικονομικό πρόβλημα. «Μία απάντηση ήταν “πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά» συμπληρώνει.

«Ναι μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”».

Η σχέση με τον Mente Fuerte

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε» δηλώνει.

Τονίζει πως μετά την τελευταία της γνωστή σχέση δεν θα δεχθεί να θεωρηθεί το «καινούριο ζευγάρι της πόλης». «Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα»προσθέτει.