Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: «Εννοείται ότι είμαστε ζευγάρι»
Νέα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: «Εννοείται ότι είμαστε ζευγάρι»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: «Εννοείται ότι είμαστε ζευγάρι»

Επιτέλους! Το παραδέχτηκαν ανοιχτα!

Στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκαν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης, για να σχολιάσουν το φετινό Survivor και το φλερτ που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη.

Οι δύο πρώην Survivors, ρωτήθηκαν για το αν τελικά βρίσκονται σε σχέση και μπορεί η Μαριαλένα να προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν βάζουν ταμπέλες, ωστόσο ύστερα από την επιμονή του Ανδρέα Μικρούτσικου για να πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση, ο νικητής του περσινού reality επιβίωσης, τόνισε ότι είναι ζευάρι.

«Είμαστε περίπου έναν χρόνο, σε έναν μήνα κλείνουμε, τον Φεβρουάριο, 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα μαζί. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, πήγαμε στην άλλη άκρη του κόσμου» είπε ο Σάκης Κατσούλης και συνέχισε: «Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να… Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλα».

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι, έχει φανεί από τις πράξεις μας. Βγήκαμε από το παιχνίδι, αφήσαμε τον χρόνο να εξελιχθεί. Από τη στιγμή που την ανεβάζω στο σπίτι που μένουμε μαζί ή πηγαίνουμε διακοπές και μένουμε στο ίδιο δωμάτιο, δεν χρειάζεται ταμπέλα για να πούμε κάτι παραπάνω», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Εννοείται πως είμαστε μαζί».