Μαριέττα Χρουσαλά: «Υπάρχουν συζητήσεις για επιστροφή μου στην τηλεόραση…»
Νέα

Μαριέττα Χρουσαλά: «Υπάρχουν συζητήσεις για επιστροφή μου στην τηλεόραση…»

Μαριέττα Χρουσαλά: «Υπάρχουν συζητήσεις για επιστροφή μου στην τηλεόραση…»

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια θα επέστρεφε στη μικρή οθόνη μόνο αν υπήρχε κάτι που να την κάνει να νιώθει όμορφα

Το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση συζήτησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα για τον κορονοϊό όλο αυτό το διάστημα και επέλεξε μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους να παραμείνουν στην Ελλάδα, καθώς εδώ τα πράγματα ήταν πιο ελεγχόμενα.

«Αισθανόμασταν κάπως ασφαλείς εδώ, στο Λονδίνο και στο Μαϊάμι ξέφυγε η κατάσταση. Εμβολιαστήκαμε, είχα το άγχος γιατί ήταν κάτι καινούριο, αλλά δεν υπήρχε επιλογή και έπρεπε να γίνει έτσι», σχολίασε αρχικά και συνέχισε για το πώς πέρασε την καραντίνα:

«Είχαμε πολλά πράγματα να κάνουμε και με τα παιδιά. Το ευχαριστηθήκαμε και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πήραμε πολλούς ρόλους μέσα σε ένα εξάμηνο, αλλά αφού είμαστε καλά, εντάξει».

Όσον αφορά την τηλεόραση και αν θα επέστρεφε: «Θα σκεφτόμουν να επιστρέψω αν υπήρχε κάτι ωραίο, να ήταν μια ωραία παραγωγή, που να μου ταιριάζει, είχα προτάσεις που νομίζω ότι δεν μου ταίριαζαν, άλλες φορές κάποια πράγματα που ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις, δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω συνειδητά κα να είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Στο ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού: «Ο Λέων θέλει 4ο παιδί, με τα τρία είμαστε πολύ καλά και είναι και ένα δυνατό νούμερο».

https://streamable.com/crhf5e