Μαριλού Κατσαφάδου: «Οι απώλειες στη ζωή μου με έμαθαν ότι πρέπει να ζούμε το τώρα»
Νέα

Μαριλού Κατσαφάδου: «Οι απώλειες στη ζωή μου με έμαθαν ότι πρέπει να ζούμε το τώρα»

Μαριλού Κατσαφάδου: «Οι απώλειες στη ζωή μου με έμαθαν ότι πρέπει να ζούμε το τώρα»

Όσα μοιράστηκε στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» βρέθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου και αναφέρθηκε τόσο στην απόφασή της να ασχοληθεί με το θέατρο όσο και την απώλεια της μητέρας της αλλά και του Πάνου Νάτση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη, η Ελίνα Παπίλα της επεφύλασσε και μία έκπληξη, με τον πατέρα της να βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση.

«Είμαι μαμά – φίλη με τον γιο μου. Επειδή στη ζωή μου γενικά έχω αγόρια φίλους, ξέρω πώς είναι να σκέφτεται ένα αγόρι. Είναι πιο εύκολη η σύνδεση. Του μιλάω σαν φίλο μου, ποτέ μπεμπεκίστικα. Το παιδί καταλαβαίνει απόλυτα από πολύ νωρίς. Νομίζω ότι το κοροϊδεύεις έτσι.

Ήθελα να γίνω δικηγόρος. Μεγαλώνοντας και βλέποντας τόσες παραστάσεις, αυτό που σου δημιουργεί το θέατρο, τα συναισθήματα, λες “ουαου, γιατί να μην το κάνω αυτό;”. Στη ζωή μου είναι πολύ ντροπαλή και ένιωθα πώς με αυτό το μέσο θα μπορούσε να εκφραστώ και να δημιουργήσω συναισθήματα στον άλλον. Ένιωθα πιο δυνατή έτσι! Έχω δει πολλές παραστάσεις, έχω ζήσει καταξιωμένους ηθοποιούς, έχω κοιμηθεί στο θέατρο.

Ο μπαμπάς μου είναι μπαμπάς, ο κλασσικός γλυκός μπαμπάς. Είναι συνάδελφός μου, είναι φίλος μου, μπορώ να μοιραστώ τα πάντα μαζί του. Έχουμε τρομερή σχέση! Μου το έμαθαν οι γονείς μου και ήμουν πολύ ανοιχτή. Την πρώτη μου σχέση, το πρώτο μου φιλί το μοιράστηκα με τον μπαμπά μου».

Σχετικά με τις «Σέρρες» και τις απώλειες στη ζωή της, εξομολογήθηκε: «Μεγάλο κομμάτι οι “Σέρρες”. Ήμουν από τα πρώτα άτομα που διάβαζε τα σενάρια που έγραφε ο Γιώργος. Είχε στο μυαλό του κάτι που πέτυχε και ότι ταιριάζουμε πολύ με τον Πάνο, ότι υπήρχε χημεία. Ήταν το ζητούμενο γιατί ήταν κολλητοί, ο πρώτος έρωτας. Η γραφή του Γιώργου είναι κάτι το συγκλονιστικό. Γελάς φωναχτά ή συγκινήσε και κλαις πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανη και θα το ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου.

Πρέπει να ζούμε με το τώρα, το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον θα έρθει. Να είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι με τις αποφάσεις που παίρνουμε. Δεν ζω πανικούς πια. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και το χρειάστηκα πολύ, το είχα ανάγκη. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται!».