Μάριον Μιχελιδάκη: Φορτίστηκε συναισθηματικά μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον πατέρα της
Νέα

Μάριον Μιχελιδάκη: Φορτίστηκε συναισθηματικά μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον πατέρα της

Μάριον Μιχελιδάκη: Φορτίστηκε συναισθηματικά μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον πατέρα της

«Δεν θέλω να πω κάτι...»

Η Μάριον Μιχελιδάκη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μοιράστηκαν αναμνήσεις και εμπειρίες.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε για το κρούσμα κορονοϊού στην εκπομπή της. «Κρίναμε ότι έπρεπε να σταματήσουμε για λίγο, κάναμε τεστ μετά, όλοι αρνητικοί και συνεχίσαμε» είπε.

Το επόμενο θέμα ήταν η ΕΡΤ όπου και εργάζεται: «Η ΕΡΤ έχει γίνει πολλές φορές ο σάκος του μποξ. Ο κόσμος είναι πολύ αυστηρός με μας. Όμως πρέπει γιατί γινόμαστε καλύτεροι».

Η δημοσιογράφος έκανε για αρκετά χρόνια κριτική κινηματογράφου και έχει συναντήσει αρκετούς μεγάλους αστέρες του σινεμά.

«Έχω συναντήσει τον Τομ Κρουζ σε φεστιβάλ μαζί με την τότε σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν και έχω να σου πω ότι είναι ένα πολύ φωτεινό πλάσμα».

«Ωραίος είναι ο Μπράντ Πιτ. Αυτός που έχει πλάκα είναι ο Τζορτζ Κλούνει. Κάποιοι είναι πολύ χαρισματικοί και κάποιοι άλλοι νιώθεις ότι είναι ένα προϊόν. Ο Πιτ έχει μια ταπεινότητα στο βλέμμα του. Ο Κώστας Γαβράς μου είχε κάνει πολύ εντύπωση το πόσο ευγενής είναι και πόσο χαμηλών τόνων. Όταν είδα από κοντά τη Μόνικα Μπελούτσι είπα ότι είναι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει».

https://streamable.com/zqcymt

Η συζήτηση ήρθε και στους γονείς της που αν και χωρισμένοι

«Ήταν από παιδιά μαζί. Είχαν χωρίσει πάρα πολλά χρόνια, Έτυχε και αρρώστησαν σχεδόν παράλληλα και έφυγαν με 7 μήνες διαφορά. Δεν ξέρω αν ήθελαν να φύγουν μαζί. Δεν το έχω ερμηνεύσει και πολλά πράγματα δεν τα πολυσκαλίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών μου έλειπε ο πατέρας μου γιατί δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη, εκείνος στην Κρήτη και εμείς στην Αθήνα, αλλά η αγάπη ήταν δεδομένη. Δεν είχα βιώματα με το στερεότυπο “παιδί χωρισμένων γονιών”, δεν το ένιωσα ποτέ. Εγώ θυμάμαι τον μπαμπά μου στο αερόδρομιο να μου λέει κάθε φορά “μη γυρίσεις να με κοιτάξεις” γιατί τον έπαιρναν τα κλάματα κάθε φορά που αποχαιρετιζόμασταν και δεν θέλω να πω κάτι…» είπε ιδιαίτερα φορτισμένη.

https://streamable.com/n11pt0

Όσο για τα τηλεοπτικά θέματα, δήλωσε φαν των τηλεπαιχνιδιών και ιδιαίτερα του «Αδύναμου κρίκου» και μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την τέσταρε για να δει αν έχει το κατάλληλο ύφος που απαιτείται για τον παρουσιαστή του!

https://streamable.com/ssxdn8