Μάριος Φραγκούλης: Η σκέψη να υιοθετήσει ένα παιδί και η συγκλονιστική ιστορία της παιδικής του ηλικίας
Νέα

Μάριος Φραγκούλης: Η σκέψη να υιοθετήσει ένα παιδί και η συγκλονιστική ιστορία της παιδικής του ηλικίας

Μάριος Φραγκούλης: Η σκέψη να υιοθετήσει ένα παιδί και η συγκλονιστική ιστορία της παιδικής του ηλικίας

Ο τενόρος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί μέσω υιοθεσίας

Την ιστορία της ζωής του παρουσίασε ο Μάριος Φραγκούλης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο άλλος», συγκλονίζοντας με τα λόγια του για το γεγονός ότι οι γονείς του, σε ηλικία 4 ετών τον άφησαν στην Ελλάδα και γύρισαν στην Αφρική.

«Ήμουν τρομοκρατημένος όταν έφυγαν οι γονείς μου και με άφησαν εδώ. Ήταν σαν να μην είχα μιλιά. Από εκεί που ήμασταν στην Αφρική, με το σπίτι μας, την αυλή μας, τους έχασα όλους, έχασα τον αδερφό μου, τον πιο κοντινό μου άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ρώτησα γιατί με άφησαν αλλά οι γονείς μου νόμιζαν ότι θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα. Δυστυχώς πέρασε πολύς χρόνος, εγώ είχα συνηθίσει με τη θεία και τον θείο μου, τους οποίους τους είχα δει μόνο από φωτογραφίες και με μεγάλωσαν με πολύ αγάπη και τρομερή φροντίδα. Αν δεν ήταν εκείνοι δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα. Δεν έπαιρνα ποτέ απάντηση ενώ προσπάθησα να μάθω».

«Όταν ήμουν 14 ετών αποφάσισαν οι γονείς μου ότι έπρεπε να επιστρέψουν στο Λονδίνο. Πήγα να μείνω μαζί τους για λίγο διάστημα αλλά δεν μπορούσα. Τους έχω συγχωρέσει. Δούλεψα πολύ, πήγα σε ψυχιάτρους και ψυχολόγους, γινόταν αυτό μέχρι τα 20- 21 μου. Ούτε ο αδερφός μου δεν είχε απάντηση να μου δώσει. Θεωρούσα ότι εκείνος ήταν το τυχερό παιδί, αλλά τελικά εγώ ήμουν το τυχερό παιδί», δήλωσε και αναφέρθηκε στη φορά που ο πατέρας του τον είδε σε μια παράσταση:

«Πίστευα ότι θα τρέξει και θα με αγκαλιάσει αλλά τελικά δεν συνέβη τίποτα από αυτά. Μου χτύπησε το χέρι και μου είπε απλά ήσουν καλός. Ο πατέρας μου έλεγε ότι μας πιστεύει, μας αγαπάει, αλλά δεν είχε τον τρόπο. Έχω κλάψει πολύ για τον πατέρα μου. Πέθανε στα 67 του από καρδιά, ενώ εγώ είχα παράσταση εκείνη την ημέρα στο Λονδίνο. Η μητέρα μου ζει, εκείνη τη συγχώρησα πιο γρήγορα από ότι τον πατέρα μου».

Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε και για το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Έχω να δώσω πολλά σε ένα παιδί. Θα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου και ότι έχω θα πήγαιναν κάπου. Το σκέφτομαι ακόμα απλά ξέρω ότι επειδή ταξιδεύω για μεγάλο διάστημα θα ήταν πολύ δύσκολο. Εδώ είναι δύσκολο να έχω έναν σκύλο, που μεγάλωσα με σκύλο και παπαγάλους…».