Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο νέες συλλήψεις 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του
Νέα

Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο νέες συλλήψεις 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο νέες συλλήψεις 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Το θρίλερ δεν έχει τέλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012, με τις αρχές να προχωρούν σε δύο νέες συλλήψεις.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο Live News έδωσε όλες τις πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση και τους δύο συλληφθέντες.

Μέχρι στιγμής, οι κατηγορούμενοι δεν φαίνεται να θέλουν να αποκαλύψουν πού έθαψαν την σορό του άτυχου Μάριου.

«Εδώ και αρκετά χρόνια είχε προκύψει ότι συμμετείχαν 4-5 άτομα στη δολοφονία. Ο ένας είναι υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, ο άλλος δούλευε σε εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων και συνεργείο αυτοκινήτων, όπου πήγαινε ο φερόμενος ως εγκέφαλος της δολοφονίας αλλά και ο Μάριος Παπαγεωργίου. Επίσης, είναι και κάποιος άλλος με εταιρεία κινητών κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Υπήρχαν ενδείξεις ότι όλοι αυτοί, που είναι φίλοι, εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο εξ αυτών. Ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και ο άλλος πρώην εργαζόμενος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα νότια προάστια. Η εμπλοκή τους άρχισε να προσδιορίζεται περισσότερο τόσο με τη δημοσιογραφική έρευνα, όσο και με μια μελέτη που είχε κάνει ένας Καναδός ντετέκτιβ το 2018. Τον Δεκέμβριο του 2021 η ομάδα των ατόμων αυτών είχε δώσει κάποιες έγγραφες εξηγήσεις, είχε ασκηθεί δίωξη τον Οκτώβριο του 2022 και πέρυσι ενεπλάκη ξανά το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που εστίασε στα δύο αυτά πρόσωπα επειδή έκαναν ύποπτες κινήσεις», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.