MasterChef – Γιάννα: Τα πολλά κιλά που έχασε, ο θάνατος του άντρα της και η επιθυμία για νέα ζωή
Νέα

MasterChef – Γιάννα: Τα πολλά κιλά που έχασε, ο θάνατος του άντρα της και η επιθυμία για νέα ζωή

MasterChef – Γιάννα: Τα πολλά κιλά που έχασε, ο θάνατος του άντρα της και η επιθυμία για νέα ζωή

Η Γιάννα Ρέντεση ήταν μία από τις ξεχωριστές προσωπικότητες του MasterChef και αγαπήθηκε τόσο για την ιδιαιτερότητα της ομιλίας της, όσο και για τον ντόμπρο χαρακτήρα της.

Η «Αμαλιάδα» κατέβηκε υποψήφια στις τελευταίες εκλογές, ωστόσο στόχος της δεν ήταν να εκλεχθεί.

«Το λιγότερο που με ενδιέφερε στις εκλογές ήταν να εκλεγώ. Δεν το έτρεξα κι εγώ γιατί έχω πιάσει ήδη δουλειά και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Πήρα ψήφους αλλά δεν έχω κοιτάξει καν πόσες έχω πάρει», δήλωσε στους «Κου Κου» και συνέχισε:

«Το MasterChef μου βγήκε σε καλό. Δουλεύω σε μια κουζίνα ξενοδοχείου και είμαι βοηθός σεφ».

Η Γιάννα δεν ασχολείται με… αριθμούς: «Ποια ηλικία μάνα μου; Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω ότι η 40αρα είναι 18αρα γκόμενα με 22 χρόνια εμπειρία. Μπροστά σε εμένα δεν πιάνει καμία 20αρα. Νιώθω ότι είμαι 15-18 χρονών. Οι πιο πολλοί μετά το παιχνίδι ερχόντουσαν  κοντά να δουν το πρόσωπο μου και μου έλεγαν “Σε χαλάει η τηλεόραση, μην ξαναπάς”».

Η Γιάννα κάποτε ζύγιζε 120 κιλά: «Έχω χάσει από πάνω μου τουλάχιστον 45 κιλά. Αν σκεφτείς ότι τώρα είμαι 80, κάνε την πράξη».

Ο τσαμπουκάς είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της: « Έχω πιάσει άντρα από τον λαιμό. Μου είχε γίνει στενός κορσέ».

Για τις απώλειες αγαπημένων ανθρώπων από τη ζωή της, δήλωσε: « Στα 12 μου χάσαμε τον πατέρα μου και μείναμε 3 γυναίκες μόνες. Τότε πίστευα ότι αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα. Το ότι έχασα τον άντρα μου ήταν ακόμα χειρότερο. Έζησα την ίδια ιστορία, αλλά είχα εγώ ευθύνη για δυο παιδιά. Σε αυτό την άκουσα ακόμα περισσότερο».

Η Γιάννα δεν σκέφτεται το μέλλον της μόνη της: «Δεν ξέρω αν θα έφτανα να κάνω γάμο, το να μείνω όμως με έναν άνθρωπο ναι, το θέλω».