MasterChef – Πάνος: Κοιμόταν σε παγκάκια στο Λονδίνο
Νέα

MasterChef – Πάνος: Κοιμόταν σε παγκάκια στο Λονδίνο

MasterChef – Πάνος: Κοιμόταν σε παγκάκια στο Λονδίνο

Ο Πάνος Τόγιας έχει διανύσει δύσκολο δρόμο για να φτάσει στο Νο 4 του MasterChef. Η μαγειρική ήρθε από το πουθενά στη ζωή του, ενώ στο κυνήγι για το όνειρό του κοιμήθηκε για τρεις μέρες σε παγκάκια στο Λονδίνο.

Το ξεκίνημα και οι δυσκολίες

«Η μαγειρική ξεκίνησε τυχαία. Όταν ήμουν 16-17 χρονών αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω ένα τραπέζι στους φίλους μου κι έτσι ξεκίνησα. Η μαμά μου είναι κακιά στη μαγειρική, δεν ξέρει να μαγειρεύει καθόλου, αντίθετα η γιαγιά μου είναι ταλέντο», δήλωσε στους «Κου Κου» και αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αγγλία:

«Δούλευα σε ένα χωριό εκεί με έναν σεφ βραβευμένο με ένα αστέρι. Μετά από εκεί γύρισα τα Χριστούγεννα στην Κάρυστο και επειδή δεν είχα καθόλου λεφτά έψαχνα να δω τι θα κάνω. Ένας φίλος τότε, ο Μιχάλης, μου πρότεινε να φύγουμε για το Λονδίνο. Είχαμε από 400 ευρώ ο καθένας και μέναμε σε ένα hostel. Ευτυχώς πιάσαμε δουλειά κατευθείαν, όμως μέχρι να πληρωθούμε είχαν τελειώσει τα χρήματά μας και μείναμε για 3 μέρες στα παγκάκια».

Ο Πάνος Τόγιας αποκάλυψε την κατάσταση στους γονείς του αφότου επέστρεψε μόνιμα στην Αθήνα: «Η μαμά μου ήταν περήφανη για μένα».

Η απόφαση για το MasterChef

Η παρέα του Πάνου Τόγια ήταν… υπεύθυνη για τη δήλωση στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Μου έλεγαν να πάω στο MasterChef αλλά εγώ ήμουν αρνητικός. Φοβόμουν ότι θα αγχωθώ μπροστά στις κάμερες και αυτό θα βγει και στα πιάτα μου. Τελικά όμως με έπεισαν», τόνισε και συνέχισε:

«Το παιχνίδι με ωφέλησε και μάλιστα άμεσα. Προσπαθώ να κανονίσω κάποια events σε Κύπρο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Το περιβόητο τατουάζ

Ο Πάνος έχει μία πεταλούδα στο χέρι του η οποία συμβολίζει για εκείνον την εξέλιξη.

«Ο σεφ μου στο χωριό της Αγγλίας έλεγε στη γυναίκα του ότι του χάρισε μια πεταλούδα, η οποία για εκείνον ήταν το παιδί του. Για εμενα είναι η μαγειρική. Οι πεταλούδες αναπτύσσονται και αλλάζουν, μεταμορφώνονται και εξελίσσονται».

Η Σπυριδούλα και η βοήθεια στον τελικό

Η Βολιώτισσα ζήτησε και είχε τη βοήθεια του Πάνου Τόγια στους τελικούς και ο ίδιος πιστεύει ότι αν δεν την στήριζε ενδεχομένως να μην είχε βγάλει πιάτο.

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Ήταν έξι πιάτα σε τέσσερις ώρες, θα βοήθαγα και τον Μανώλη αν μου το ζήταγε, είναι πολύ καλός μου φίλος» είπε ο Πάνος και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι αν δεν την πίεζα και δεν της καθάριζα το μυαλό μπορεί να μην είχε βγάλει πιάτο. Σίγουρα τη βοήθησα πολύ αλλά έτσι κι αλλιώς θα είχε ένα καλό αποτέλεσμα. Μου είπε πολλές φορές ευχαριστώ και συγγνώμη και μάλιστα ήταν συγκινημένη».

Όσο για τη συμπεριφορά της στο ριάλιτι: «Εγώ τη συμπαθώ, έχει κάνει λάθη τα έχει αναγνωρίσει και η ίδια και νομίζω ότι εκείνοι που την κρίνουν αν την γνωρίσουν θα αλλάξουν άποψη».

Ο «Πανούλης» δηλώνει ελεύθερος, θέλει απο την κοπέλα να είναι αισιόδοξη και δεν έχει πρόβλημα αν δεν μαγειρεύει.