MasterChef: Τι λένε οι Σελίμ, Αργύρης και Σάββας για τους φετινούς φιναλίστ;
Νέα

MasterChef: Τι λένε οι Σελίμ, Αργύρης και Σάββας για τους φετινούς φιναλίστ;

MasterChef: Τι λένε οι Σελίμ, Αργύρης και Σάββας για τους φετινούς φιναλίστ;

Ο Σελίμ Σελτζούκ, ο Αργύρης Αγλαμίσης κι ο Σάββας Ληχανίδης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Όλα Λάθος” και σχολίασαν το φετινό MasterChef και τους δυο φιναλίστ.

Ο Σελίμ είπε πως είχε προβλέψει πως ο Μανώλης θα ήταν νικητής, όταν είχε επιστρέψει στο σπίτι για να μαγειρέψει μαζί του. Τόνισε πως θα δοκίμαζε τη Σπυριδούλα στο μαγαζί του για να δει αν του έκανε αλλά και αν της έκανε κι αυτός για συνεργάτης. Από την άλλη μεριά, ανέφερε πως στον κύκλο που συμμετείχε αυτός, υπήρχε πιο πολύ το στοιχείο της μαγειρικής, ενώ τον βοήθησε πολύ η συμμετοχή του στο ριάλιτι, καθώς διαφημίστηκε το μαγαζί του. Επίσης, είπε πως σε έναν μήνα παντρεύεται μια Ελληνίδα από τα Γιάννενα.

Ο Αργύρης, με τη σειρά του, δήλωσε πως θα προτιμούσε να δει άλλη δυάδα στον τελικό και πιστεύει πως έπρεπε να είναι φιναλίστ ο Χρήστος. Για τη Σπυριδούλα είπε πως άξιζε να βρίσκεται στην πεντάδα, αλλά όχι τελικό, απλώς η παραγωγή εκμεταλλεύτηκε το ότι κάνει νούμερα τηλεθέασης διότι προέβαλε τον εαυτό της σε υπερθετικό βαθμό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης, υποστήριξε πως «φέτος είδαμε περισσότερο καβγά, ίντριγκα και λιγότερο μαγειρική σε σχέση με πέρσι». Ο Αργύρης θα ήθελε να συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό αποκλειστικά για μαγειρική, με την τελική πεντάδα των τριών MasterChef.

Ο Σάββας υποστήριξε πως ο Μανώλης άξιζε να κερδίσει γιατί ήταν πολύ καλός μάγειρας, ενώ για τη Σπυριδούλα είπε πως το έχασε στο θέμα του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς. Ο ίδιος, όμως, ήθελε να πάρει το βραβείο ο Πάνος, που είχε μαγειρέψει μαζί του. “Κάποιες φορές μου φαινόντουσαν περίεργα κάποια πράγματα, η θέση μας είναι στην κουζίνα κι όχι μπροστά στις κάμερας” απάντησε σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως υπήρχαν στημένα σκηνικά στο παιχνίδι.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως στον κύκλο που συμμετείχε, οι παίκτες ήταν ανώτεροι μαγειρικά, ενώ το ριάλιτι δεν τον βοήθησε στα επαγγελματικά του.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα