MasterChef: Το Twitter απόλαυσε την πρεμιέρα με μοναδικά tweets
Νέα

MasterChef: Το Twitter απόλαυσε την πρεμιέρα με μοναδικά tweets

MasterChef: Το Twitter απόλαυσε την πρεμιέρα με μοναδικά tweets

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα κι -όπως ήταν αναμενόμενο- το hashtag #MasterChefGR βρέθηκε στην πρώτη θέση των trends στο Twitter. Το πρόγραμμα του STAR φαίνεται πως είχε λήψει στο ελληνικό διαδίκτυο, αφού οι χρήστες το παρακολούθησαν μετά μανίας και σχολίασαν με τον δικό τους απολαυστικό τρόπο.

Οι χρήστες, λοιπόν,  σχολίασαν με χιούμορ τόσο τα άτομα που ξεχώρισαν (κυρίως από κάποια απροσεξία ή ατάκα που είπαν) όσο και τη χημεία της κριτικής επιτροπής.

Η Σοφία και τα ιαπωνικά της

Η παίκτρια από τον Εύοσμο μίλησε ιαπωνικά με τον Σωτήρη Κοντιζά και παραδέχτηκε ότι έμαθε να μιλάει επειδή παρακολουθεί anime. Ε, τέτοιες δηλώσεις δεν μένουν ποτέ ασχολίαστες στον κόσμο του Twitter.

https://twitter.com/NextTopTroll/status/1087444993348956161

Σπυριδούλα #ForTheThrone

Η Σπυριδούλα με τον υπέρμετρο εγωισμό της, δήλωσε από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου ότι θα είναι η νικήτρια. Όταν όμως μαγείρεψε τα πράγματα ήταν διαφορετικά, μιας και φάνηκε να μην έχει τα απαραίτητα skills για να συνεχίσει και πέρασε με το «ζόρι» στην επόμενη φάση. Το Twitter σχολίασε αναλόγως.

https://twitter.com/colonakin/status/1087427279221862400

Ο Αλέξανδρος και το κοτόπουλο

Ο Αλέξανδρος δεν κατάλαβε ποτέ ότι σέρβιρε ροζ κοτόπουλο στους κριτές. Μάλιστα, φάνηκε να μην γνώριζε πόσο επικίνδυνο είναι το ωμό κοτόπουλο. Η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά ότι ένας καλός κτηνίατρος θα μπορούσε να το επαναφέρει, σκόρπισε πολύ γέλιο, όπως και οι διάφορες ατάκες στο Twitter.

Τελικά το… κρατς;;;

Αν ένα πράγμα σχολιάστηκε πιο πολύ ήταν αυτό το «κρατς» του Γιαννιώτη Χρήστου, ο οποίος κατάλαβε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης τον ρώτησε αν το κράτησε, ενώ εκείνος εννοούσε τον ήχο που έκανε το χόρτο.

MasterChef… για την παρέα

Το διαδραστικό Twitter συνδύασε το reality μαγειρικής με το πιο επιτυχημένο φετινό show.